Els socialistes europeus lamenten l'elecció de Torra com a president

Segons el partit els seus missatges són "racistes" i "absolutament repugnants" i generen "dubtes" sobre si ha de ser el 131è president de la Generalitat
La vicepresidenta dels socialistes europeus a l'Eurocambra, Tanja Fajon
La vicepresidenta dels socialistes europeus a l'Eurocambra, Tanja Fajon | ACN

El Partit dels Socialistes Europeus, on s'integra el PSC, ha expressat aquest dilluns la seva "tristesa" per l'elecció de Quim Torra com a president de la Generalitat. Poc després que el Parlament l'hagi investit, la formació ha assegurat en una piulada a Twitter que els comentaris de Torra, en al·lusió als polèmics tuits pels quals s'ha disculpat el ja 131è president, són "racistes" i "absolutament repugnants" i aixequen "profunds dubtes sobre la seva aptitud" per ocupar el càrrec.

 

 
Comentaris
Així va la socialdemocràcia europea
Aquests continuen agafant mosques... Al pas que van acabaran perdent bous i esquelles.
Robert
Els companys de Benito Craxi i Felipe González.
Indignitat sociata
A aquests només els faltarà posar al davant de socialistes un adjectiu: Nazional. Ara, això sí, molt europeus. Quanta indignitat! On són les esquerres a Europa?
hipòcrites
Han condemnat els articles de Felipe González i companyia en què tractaven els independentistes de nazis? Doncs que callin.
CaterinaCh
Això és el que volien aconseguir aquesta gent, que a fora es fessin una idea equivocada de Quim Torra i dels catalans, Ara, per ells voler ser catalans és ser "xenòfob" i la catalanofòbia, que nosaltres no hem pogut mai titllar de xenofòbia, a risc que ens diguin de tot, ho porten al paroxisme. El PSC cada cop fa més fàstic, perquè, a més, sap que diu mentides.
No hi havia un socialista espanyol, Peces Barba, què va demanar que ens bombardegin?? Són mala gent!
Però les hòsties que ens van repartir i la persecució política i la repressió indiscriminada a un colectiu per una manera de pensar, potser això encara no han vist, és clar, no n'hauran tingut temps segurament entre migdiada i migdiada, oi?? Per cert! han descobert ja qui era el Mr.X?? o és tan difícil de trobar com el M.Rajoy?
Karlus
Do you know something about catalan history?
Aquesta tia llegeix poc.
Si t'hagués llegit els twist dels espanyols dels últims 3 segles s'hauria guardat prou d'escriure el que ha escrit.
Guaita
Estan intentant col·locar a la Granados de presidenta. Ja no hi són a temps afortunadament per a ells, perquè s'assabentarien de assumptes prou desagradables.
Matemàtic
Tanja Fajon: 6 de 90 en l'assemblea nacional d'eslovènia. PSF: 6 % en les presidencials franceses. Això sí, repetint com lloros el que diue el PSC...
Vés per on!
Doncs per aquí volta un socialista que ens parla de desinfectar.
Karoikas
Doncs per aquesta regla de tres en Rivera no podrà ser mai President de Ñ.
Xenófobo, étnicista y supremacista excluyente.
Catalunya ya tiene su Miloševi?.
farestec
Els socialeistes europeus sonn tant " capullos" con els d´aquí.
flama
a veure si ens aclarim , si es una de cada estat, com es que n opinen? Esta clar que intenraran desprestigiarnos. Nosaltres a la nostra.
Un greu vici dels mediocres
entre d'altres, és opinar d'oida. Els twits als que es fa referència són comentaris espontanis sense rigor i motivats pel context del moment. Però en fan una lectura monocular amb l'únic objectiu d'esmaixar el President. On es diu espanyols, s'enten perfectament que vol dir govern esapanyol. RES A VEURE AMB XENOFÒBIA I RACISME. La senyora Tanja Fajon que estudii a fons el tema abans de badar boca amb tanta contundència. Demostra poques aptituds pel càrrec que ostenta..
Fat Boy
.Ara ja no es un assumpte intern?. Al menys no ha proposat fer fora del pais als gitanos com va fer el PS frances.
NO HEU ESTART REPETINT DIA SI I DIA TAMBE:"ES UN ASUNTO INTERNO?" DONCS A CALLAR¡¡ PER CERT LA VOSTRA OPINIÓ,. ME LA PASO PER ALLI ON L'ESQUENA CANVIA DE NOM, HO CAPTEU?
Ya no engañais a nadie, con vuestra "exquisita" democracia.
Todo el mundo ya conoce vuestra podredumbre étnicista,supremacista y excluyente.
Veiam nazionalsocialistes
Quant vos ha pagat espanya per dir aquesta parida?
Cipollino
Jo lamento que aquesta rèmora que sou els autoanomenats partits socialistes europeus, que de socialistes teniu el que jo d'aborigen australià, encara no hagueu desaparegut del mapa polític.
President Torra publiqui tot el fil dels tweets
perqué vegin el que realment es va dir. Afegexi els de uns quants politics unionistes per comparar.
You run the risk of becoming irrelevant
when you only want to know part of the truth.
Lamenten?
No recordo que lamentessin els assassinats del GAL ordenats per Mr. X.
ciutada del mon
el xenofob i etnicista, aprenent de pastisser a banda de ser el lacai llepaculs del pastisser fugit, ja ess als indepres jo mai ho havia fet, pensava que ereu nazionalistes, radicals pero no nazis, ara que heu escollit un nazi de president ja us pot dir nazis de m,pel lacai del pastiser els espanyols son com jueus nomes fala que diga que cal gassetjarlos, pero be ho dira i ademes ho pensa es un nazi encobert,
ciutada universalista
en fi quan un escriu, diu el que pensa, i si es un nazi escriu i diu lo que pensa un nazi, pero be aquest es tan radical i ruc que ja el primer dia tothom a europa tota espanya i mes de mitja catalunya colau inclosa sap el que es un nazi, el pastisser ho dissimulava l'aprenent llepaculs del pastisser no es molesta es un nazi i ho escriu en llibres i tuits
Yole
Com els socialistes francesos , tots estan morin !!!! En Valls que vol ser alcalde de Barcelona amb C's el partir mes facha de europa !!!
marbosch
Els mal anomenats "socialistes europeus" fa molts anys passaren a ser "sociolistos", tot comença quan accedptaren el primer càrrec dins un consell d'administració: és graciós observqar un "socialista" en un consell d'administració de qualsevol empresea o corporació debantent sobre mesures per empobrir i retallar drets dels treballadors, vaja, un "socialista" modern.
qualsevol
Els Bolxeviques no van donar pel cul als M encheviques, doncs això.

envia el comentari