Putin diu que la situació a Catalunya és un "assumpte intern d'Espanya"

Confia que el país "superi aquesta crisi"
El president de Rússia, Vladimir Putin
El president de Rússia, Vladimir Putin | Europa Press

El president de Rússia, Vladimir Putin, ha afirmat aquest dimarts que està "sèriament preocupat" per la situació que s'ha generat a Catalunya després de la repressió policial de l'Estat, tot i que ha afegit que "és un assumpte intern d'Espanya" i ha confiat que el país "superi aquesta crisi".

 

Ho ha dit en un discurs en motiu de la cerimònia de presentació de credencials d'una vintena d'ambaixadors a Rússia, entre ells l'espanyol Ignacio Ybáñez.

"Tot el món està parlant ara del referèndum a Catalunya. Francament, estem sèriament preocupats per Espanya, encara que aquest és un tema intern el Regne d'Espanya. Esperem que superi aquesta crisi", ha dit.


 

Putin també ha destacat que Espanya i Rússia tenen relacions des de fa segles, i que, de fet, aquest any s'han celebrat els 350 anys dels primers contactes diplomàtics.

 

"Els nostres pobles estan units per sentiments de simpatia i respecte mutus", ha assegurat, i ha afegit que "hi ha potencial per desenvolupar la cooperació russa-espanyola en molts àmbits, malgrat la situació política adversa".
Comentaris
Els poders
Estan cagats.
Nomes faltaria aquet zar dictador i corrupte, un altre de la llista de provocadors. Preocupat del teu pais ,que el tens reprimit i agonollat
Ciutadana farta
Nomes cal que li oferim bases catalanes per els seus vaixells perque puguin estar al mediterrani i veureu com canvia rapidament , la geopolitica mana, i darrera seu vindran els usa, perque no entrem a l,orbita rusa, i darrera europa per no ser menys, es questio d,estrategia i fer el viu viu
XX
A Putin li va com l'anell al dit que una "democràcia" de la Unió Europea reprimeixi votants a cops de porra i inflami el conflicte per justificar més repressió. Resta credibilitat i legitimitat moral a la UE i a Occident en general. El que no entenc, és com Occident s'està deixant fer això per un país de merda com Espanya. La pela és la pela, suposo, i estan cagats que el Reino no torni el deute.
Emporità
Aquest ja no recorda quan els hispaniolos els hi van enviar la Blau Division. No devien anar a pelar personal, segurament, sinó a enfortir els llaços d'amistat.
abdoïts
Però la premsa molt neutral espanyola ja buscava conspiracions russes perquè Snowden ens ha donat suport. Tot un exemple!
Dolaritzar
el pais no rubleritzarlo.
Mataiaies
Si anem per l'espai sideral, tindrem lloc de sobre per bases russes per protegir-nos de l'OTAN.
PIU
No volem que ens recolzin els dictadors i no ho fan perquè són oposats als referèndums! Com les monarquies i els governs autoritaris i totalitaris!
PIU
Putin no, però el campió Garry Kasparov si que va dir que Espanya havia trait la pau a Europa amb repressió policial. És molt millor que ens recolzi un campió d'escacs que un dictador.
federalista
hahahah al paio que diu el poder esta cagat , no home no la galaxia esta cagada, que dic jo l'univers observable i fins i tot el no observable esta cagat dels 4 perro flautes de la cup,hahaha el comandant ashtar de les forces galactiques unides ha dit es que la pudor i la merda de les cup arriba fins al sector d'orio i estem olorant la merda de les cup per tota la galaxia es el grup amb mes merda de tot l'univers conegut i potser del meta univers, competint seriament en merda amb.
Perdoneu...
Tothom dirà al mateix... fins que es declari la independència. Cap estat donarà suport a una regió.
La ma esquerra que renta la ma dreta, i tal..
L' abastiment de combustible dels vaixells russos cap a Síria té força a veure amb tot plegat. Imbècils tampoc, senyor Putin.
ramon
Jo m'aliaria amb En Putin. Els de la UE són uns inútils que no faran res, però aquest home té tot el que necessitem. Petroli, tancs, bombes, avions, vaixells... Coi!! en dos dies tindríem la independència, i després a recuperar les Balears i el País Valencià. Imagineu-vos una base russa a Palamós i una altra a Maó. ës el millor aliat que podem tenir.

envia el comentari