La portada de 'TIME' sobre Trump i els nens immigrants que dona la volta al món

"Benvingut a Amèrica", diu la revista

La revista TIME ha publicat aquest divendres el seu darrer número, amb una portada que ha donat la volta al món. Enmig de la polèmica sobre la gestió de la immigració que duu a terme l'administració nord-americana de Donald Trump, TIME ha presentat una portada en la què apareix el president dels Estats Units observat amb cara de pànic per una nena immigrant. A la part esquerra de la imatge s'hi llegeix Welcome to America (Benvingut a Amèrica).

 

La història que hi ha al darrere de la nena és real. Aquesta fotografia la va fer el fotoperiodista John Moore quan la mare de l'infant va ser detinguda com a immigrant il·legal a Texas. 


 

La portada arriba enmig de la polèmica sobre com Trump i la seva administració estan gestionant la immigració al país. Fins ara, qualsevol persona que entrava al país de manera il·legal es considerava que havia comès un delicte federal i se'l separava dels seus fills a l'espera de judici. Les imatges més crues, però, són les que han aparegut d'infants atemorits tancats dins de gàbies.

 

Un cop filtrades les imatges, Trump ha hagut de fer marxa enrere, i aquestes persones segueixen havent comès un delicte federal, però no són separades dels seus fills.

 

Portada de la revista 'TIME'
Portada de la revista 'TIME' | 'TIME'
Comentaris
Balaguer
Encara hem de creure en l'espècie humana?

envia el comentari