Mor el magnat nord-americà Sheldon Adelson, impulsor d’Eurovegas

Era l'accionista principal de Las Vegas Sands Corporation, imperi mundial del joc que va dirigir fins la setmana passada

El magnat del joc nord-americà Sheldon G. Adelson ha mort als 87 anys “per complicacions d’una llarga malaltia”, segons ha informat la seva dona, Míriam Adelson, en un comunicat aquest dimarts. El milionari era l’accionista principal de Las Vegas Sands Corporation, l’imperi mundial del joc que va dirigir fins la setmana passada, quan es va anunciar que deixava la presidència per rebre tractament per un linfoma no-Hodgkin, deixant pas a Robert G. Goldstein. Durant el 2012, Adelson va prendre rellevància en l’actualitat catalana arran del projecte de macrocomplex hoteler i oci, Eurovegas, que es va voler implantar inicialment a Barcelona però es va decidir ubicar a Madrid, després de mesos de polèmiques.Al final el projecte turístic, que comportava una inversió de 30 mil milions de dòlars es va desestimar per centrar l’atenció de la companyia als països asiàtics. Tot i comptar amb suport d’autoritats, Eurovegas va provocar protestes socials contra la seva construcció.

Seguidor fervent del Partit Republicà, el multimilionari havia sigut un donant important per l’organització i havia expressat suport públic a l’actual president dels Estats Units, Donald Trump.

Nou comentari