Més aldarulls als Estats Units després que la policia mati un altre jove negre

Nit de protestes a Minneapolis, ciutat on es produeix el judici per l'assassinat de George Floyd

Noves protestes pel conflicte racial als Estats Units. La policia hauria matat aquest diumenge a trets un altre jove negre a Minneapolis: Daunte Wright de 20 anys. Es tracta de la ciutat on s’està duent a terme el judici per l’assassinat de George Floyd, l’home negre que va morir asfixiat per la pressió al coll que va rebre per part d’un policia blanc. Aquest nou assassinat ha provocat noves protestes i nous enfrontaments entre antiracistes i policies.

Segons explica la mare de Daunte Wright, el jove l’hauria trucat per informar-la que uns agents de policia l’haurien obligat a aturar el cotxe. La mare hauria escoltat la veu dels agents i com un d’ells obligava el jove a penjar la trucada. Poc després, la parella de Wright l’hauria trucat per explicar-li que havia mort a trets.

Comentaris

    Ramon 12/04/2021 12:34 pm
    Les lives que don't matter són les causades pels extremistes blancs pijoprogres del Black Lives Matter. Aquestes morts no són mai notícia. A l'anterior onada n'hi va haver dotzenes. A ningú no els va importar gota. Ara si es repetís potser ja sí, pel canvi hagut a la Casa Blanca.
    Ramon 12/04/2021 12:19 pm
    Caram, això sí que és una justícia ràpida. God bless America! Els fets van passar ahir i ja s'ha fet la instrucció, la vista i hi ha hagut sentència. Altrament no s'entendria que el redactat d'aquesta notícia parli d'"assassinat".

Nou comentari