Macrofesta als EUA sense mesures Covid a prop d’un campus deriva en caos i aldarulls

Es van congregar fins a 800 persones i la policia va utilitzar una vehicle blindat per dispersar els assistents

Una festa al carrer, fora de control, a prop del campus de la Universitat de Colorado, Boulder, va atreure dissabte fins a 800 persones, la majoria en edat universitària, segons informa l’ABC News. La festa va derivar en aldarulls i enfrontaments violents amb la policia que va desplegar almenys un vehicle blindat per dispersar la multitud, segons les autoritats.

El xoc es va produir al barri de la Universitat de Hill quan centenars de persones van sortir al carrer a pocs metres del campus universitari, la majoria prescindint de les normes de distanciament social de la Covid-19 i de l’ús de mascaretes, segons una publicació publicada a les xarxes socials confirmada per per ABC News.

La policia de Boulder ha fet un comunicat a través de les xarxes socials sobre els fets i ha dit que revisarà totes les imatges disponibles.

Segons un portaveu de la policia de Boulder, durant les diverses hores de caos es van llançar maons i pedres contra la policia, es va fer tombar un cotxe privat i es van causar danys greus en un vehicle blindat de la policia i un camió de bombers. Tres policies locals van patir ferides lleus.

Diversos usuaris de Twitter han compartit vídeos dels fets.

Nou comentari