L'Estat nomena una nova ambaixadora per combatre les ingerències russes i veneçolanes

L'elegida és Julia Alicia Olmo, antiga vocal assessora en el Gabinet de la Subsecretaria d'Assumptes Exteriors i de Cooperació
El govern espanyol afirma l'existència de ''ciberatacs'' que tenen per objectiu desestabilitzar Espanya
El govern espanyol afirma l'existència de ''ciberatacs'' que tenen per objectiu desestabilitzar Espanya | Europa Press

  

El govern de l'Estat espanyol ha nomenat Julia Alicia Olmo ambaixadora en Missió Especial per les Amenaces Híbrides i Ciberseguretat. Aquest moviment es produeix després de la inquietud mostrada per l'Executiu espanyol després d'assegurar que "han existit repetits intents de crear inestabilitat a Espanya per part d'organitzacions basades a Rússia que utilitzen les xarxes socials per distribuir notícies falses".

 

El passat dijous, la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, va expressar la seva voluntat de "reforçar la ciberseguretat en l'entorn digital, desenvolupant un sector d'empreses i de professionals de qualitat en el sector".


 

A mitjans de novembre, l'Executiu espanyol ja va anunciar la presència d'elements desestabilitzadors procedents de països com Rússia i Veneçuela en el marc del procés català. Ara el govern de Mariano Rajoy vol trobar la "fórmula" per actuar en un terreny on la llibertat d'expressió i d'informació s'entrecreuen amb la "necessitat de controlar i eliminar la manipulació de la informació".
Comentaris
Karlus
Imbècils
Estan boixos estos espanyols!

envia el comentari