L'Equador talla l'accés a Internet a Julian Assange

El govern de Lenin Moreno afirma que l'activitat del fundador de WikiLeaks "posa en risc" les relacions internacionals del seu país
El fundador de Wikileaks, Julian Assange, en una imatge recent
El fundador de Wikileaks, Julian Assange, en una imatge recent | ACN

L'Equador ha tallat l'accés a Internet a Julian Assange, que fa vuit anys que està refugiat a l'ambaixada d'aquest país a Londres per evitar ser extradit als Estats Units, segons ha informat el govern llatinoamericà en un comunicat. Ho fa perquè, diu, Assange ha incomplert el compromís assumit el desembre del 2017 de no emetre missatges que suposessin una ingerència en temes d'altres països. Assange ha estat molt crític amb diversos conflictes d'arreu del planeta, entre ells el que mantenen Catalunya i Espanya per la qüestió de la independència. Precisament, Assange havia fet diverses piulades els darrers dies en referència a aquesta qüestió, afirmant, per exemple, que Alemanya tenia el seu primer "pres polític" després de la detenció de Carles Puigdemont.


A banda d'aquest incompliment que assenyala el govern de l'Equador, el govern de Lenin Moreno també ha afirmat que el comportament d'Assange amb els seus missatges a través de les xarxes socials "posa en risc" les "bones relacions" que aquest país manté "amb el Regne Unit, la restat d'estats de la Unió Europea i altres nacions".
Comentaris
Pubret
Sulamén parque es un gran intel·lestual ca reconegut la suparioritat dal catalans sobra tot el mon, son tan i tan i tan i tan supariós al resta dal món que en tenam enveja
el moro dels ous
Vas molt fort, veig molta supariuritat suparior de supar
Paco
El tarumba ANAL -fabeto ese tiene muy poca grácia en sus farlopadas.
QUICO
Eczpaña practicant el pressing . Pobrets el equatorians amb el Lenin, ja tornarà en Correa i tot serà com abans .
Ramon
Que nosaltres, els catalans, siguem els millors del món no ho hem pensat ni dit mai. Millors que els espanyols, sí. I això ens ha anat de perles perquè ha fet fracassar l'intent d'assimilació. Però no es tracta cap fatuïtat car ser millors que els espanyols no té gaire mèrit. Qui no n'és, a Europa?
Xurriaca Pallaresa
Els descendents dels cacics espanyols a l'Equador, han tallat Internet a l'Assange, de la mateixa manera que els seus ancestres, van tallar quelcom de diferent, als autòctons indígenes del seu País. La llavor de l'oligarquia espanyola, sempre brilla en el que és més brut i incivilitzat, per impedir el progrés i la llibertat de tota la humanitat, prioritzant el seu poder ranci i classista, tot imposant la misèria intel·lectual i física als oprimits. DEMÒCRATES DEL MÓN, OBRIU ELS ULLS.
Una pregunta?
Quantes beques menjador es podrien pagar amb el que costarà el presing a Ecuador per part d'espanya?
Xavi
Brutal l’extorsio D’espanya A equador perquè una persona no twiteji. Penós la falta de llibertat d’ecpresio. Denunciable a les nacions unides.
@Una pregunta?
Moltes menys del que costa mantenir la Casa de la República a Waterloo.
Ramon
Ja pots comptar amb quines deuen haver set les amenaces d'Espanya a Equador, perquè facin això. Segur que anaven de putejar d'una manera administrativa o altra els seus emigrants,
Imagino que se puede ser independentista....
... sin ser pranoico, victimista o grosero. Pero agradecería ver algún ejemplo real, para salir de dudas.
Pepet de Vallmanya
El Lenin aquest de la cadira de rodes .... fotará el país altra vegada al tercer món .

envia el comentari