Kim Jong-un destaca la importància d'impulsar el diàleg amb Corea del Sud

Reclama crear un clima càlid de reconciliació entre els dos països
Kim Jong Un
Kim Jong-un | Reuters

El líder de Corea del Nord, Kim Jong-un, ha destacat aquest dimarts la importància d'impulsar el diàleg amb Corea del Sud cap a una reconciliació de les dues Corees i ha promès engegar les mesures necessàries per aconseguir aquest objectiu. "És important seguir obtenint bons resultats i avivar encara més el clima càlid de reconciliació i diàleg creat pel fort anhel i voluntat comuna d'ambdues Corees amb les olimpíades d'hivern com a precursor", ha asseverat Kim, segons ha recollit l'agència de notícies oficial nord-coreana KCNA.

 

Kim també ha expressat la seva "satisfacció" per la missió de la delegació enviada per Corea del Nord a Corea del Sud en el marc dels Jocs Olímpics d'Hivern de Pyeongchang i ha indicat que els preparatius de Seül de cara a la visita van ser "impressionants". La delegació, liderada pel cap d'Estat, Kim Yong-nam, ha lliurat al líder nord-coreà un informe sobre la seva visita a Corea del Sud. Després de rebre el document, Kim ha lloat l'actuació sud-coreana i ha expressat el seu agraïment. En aquest sentit, ha donat instruccions perquè es produeixi una millora de les relacions intercoreanes.

Comentaris
Déu n'hi do!
Vaja, encara resultarà que aquest mandatari coreà és més dialogant i democràtic que el caudillo M.Rajoy i els seus sequaços ...

envia el comentari