Juncker diu que el Brexit dependrà del parlament i el poble britànics

El president de la Comissió Europea reconeix els "grans esforços" de Theresa May en les negociacions però obre la porta a la permanència del Regne Unit a la Unió Europea
El president de la CE, Jean-Claude Juncker
El president de la CE, Jean-Claude Juncker | ACN

El president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, ha afirmat aquest divendres que "dependrà del parlament i el poble britànic" que el Regne Unit surti de la UE o acabi quedant-s'hi. "No ens correspon a nosaltres decidir què han de fer els britànics", ha afegit. El luxemburguès ho ha expressat així després de ser preguntat a Brussel·les per si creu que finalment el Regne Unit podria acabar revertint la decisió de marxar i quedar-se a la UE. Juncker ho ha afirmat només dos dies després que la primera ministra britànica hagi patit un revés a Westminster amb una esmena a la llei del Brexit que dona al parlament britànic l'última paraula sobre l'acord de sortida. Amb tot, Juncker també ha reconegut els "grans esforços" de May durant la primera fase de les negociacions en un procés que ha descrit com "difícil". Els 27 hauran de decidir aquest divendres si donen l'aval per passar a la segona fase, sobre les relacions futures entre el Regne Unit i la UE.

Comentaris
On et van trobar Juncker?.
JUNCKERS, caudillo de la UE POR LA GRACIA DE GURTEL-PP
Los referendum solo sirven para limpiar.se el culo
Miquel
A una porta giratoria
LUIS
Juncker eres un vividor que no pega un palo al agua acostumbrado al coche oficial. Como cantaba Serrat " entre estos tipos y yo hay algo personal". Esa cancion te viene como anillo al dedo.
Que m'ho expliquin
Un parlament està legitimat per impedir el que va votar el poble en referèndum?
Fart d'hipocrites
...I que els catalans ens quedem o no a Caspanya...de qui depent, xoriço!!!

envia el comentari