Jornada històrica als JJ.OO. d'hivern amb la presència de la germana de Kim Jong Un

Kim Yo-Jong i Mike Pence, vicepresident dels EEUU, eviten mirar-se durant l'acte d'inauguració
La germana de Kim Jong Un, Kim Yo Jong
La germana de Kim Jong Un, Kim Yo Jong | Reuters

La inauguració dels Jocs Olímpics d'hivern 2018 celebrats a Pyeongchang (Corea del Sud) passaran a la història per la presència sense precedents d'alts càrrecs de Corea del Nord. La delegació nord-coreana ha comptat concretament amb el President Honorífic de Corea del Nord, Kim Yong-nam i la germana del Líder Suprem, Kim Yo-Jong.

 

La presència dels nord-coreans respon als acords arribats després de les negociacions mantingudes per les dues corees en les darreres setmanes. Aquest fet, doncs, suposa un apropament des que la tensió entre els dos països enfrontats va augmentar amb l'inici del programa nuclear perpetrat pel Líder Suprem de Corea del Nord, Kim Jong Un. En aquest sentit s'han pogut veure imatges de cordialitat com l'encaixada de mans entre Kim Yo-Jong i el president de Corea del Sud, Moon Jae In.


Entre els assistens també s'hi trobava Mike Pence, vicepresident dels EEUU. Segons fonts presents durant l'acte d'inauguració, tant Pence com Yo-Jong han evitat el contacte visual. Més tard, el vicepresident dels EEUU ha decidit no assistir al sopar cerimonial de benvinguda organitzat per les autoritats sud-coreanes per la presència de la delegació nord-coreana.
Comentaris
queda clar, doncs, que qui no te ganes d'arreglar les coses son els americans
qué susto
Ha sido leer jornada histórica, y qué nervios de verdad. Luego, como dijo un ilustre catalán ,fuese y no hubo nada
Obre els ulls
A la foto també surt en Jet Lee!

envia el comentari