Jorge Moragas, vicepresident de l'Assemblea General de l'ONU

L'Estat espanyol ocuparà una de les 21 vicepresidències de l'organisme des de setembre que ve fins al juny del 2019
Jorge Moragas
Jorge Moragas | Europa Press

 

L’Estat espanyol ocuparà una de les 21 vicepresidències de l’Assemblea General de l’ONU des del pròxim mes de setembre fins al juny del 2019, corresponent al 73è període de sessions. El lloc l’ocuparà el representant permanent d’Espanya davant de les Nacions Unides, Jorge Moragas. Així s’ha acordat durant l’Assemblea General de l’ONU celebrada a Nova York per escollir al nou president de l’organisme durant el pròxim període de sessions, que correspondrà a la ministra equatoriana d’Afers Exteriors, María Fernanda Espinosa.
Comentaris
Amb mansió d'11 dormitoris, pista esportiva, servei domèstic..
Tot pagat per nosaltres. Mentre, els espanyols convençuts que els catalans portarem la ruïna a Espanya perquè "ens gastem 1.300.000 euros en un referèndum. Els espanyols no tenen remei. Espanya és un negoci que PPSOEC'S exploten per forrar-se i col·locar els fidels en organismes internacionals i empreses, a canvi de favors. És indispensable marxar d'aquest fangar mafiós.
Jordns
Un terrorista a l'ONU. Patètic.
El noi del sucre
L’han fet vicepresident perque te molt bon “cap”, l’únic problema que te es que es gasta molts calers en aspirines, quan li fa mal el cap, no en pren una, si no que s’ha de fer una truita d’aspirines.
I aixó quant a costat?
i el que ens costarà si no marxem.
Jordi Astalada
Mol bona nutisia, dons, ara pudrem ana a danunsiá al astat aspañol pal fexisme i el frenquisme, dons, a algú quens antendrá mol i be, dons
Ramon
Més amunt un despistat troba noticiós que a la ONU hi hagi terroristes. Però si el govern sandinista hi té representant fix i tot! Cent assassinats i TV3 com qui sent ploure.
JordiP
Qui ha nomenat aquest paio per a aquest càrrec? El Gobierno sortint o el Gobierno entrant? En el primer cas, és d'esperar que el Borrell el destitueixi immediatament per a anomenar un representant que no sigui de la corda del PP. En el segon cas, és una mostra més de la continuïtat ideològica que, malgrat les aparences, existeix entre PP i PSOE. "De Cànovas a Sagasta i de Sagasta a Cànovas", recordeu? Encara no hem sortit del S.XIX. Déu tingui pietat de nosaltres !!!!!!! Anem-nos ja !!!!!
Ebrenc
Com es nota l'efecte Pedro sanchez!
Pussy Galore
Arrrrapat a la mamella!!
Lúcifer a la ONU
El princep de les tenebres de la operació Catalunya reconegut com a vicepresident a la ONU !! Sembla com una pel·lícula de terror tipus Anticrist quan el poder malefici controla el poder a altes esferes !!
El de sempre
No em negareu que de cap en té un bon tros , ara , el contingut força discutible .

envia el comentari