El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Israel ataca 40 objectius de Hamàs amb 120 bombes
  • CA

Les Forces de Defensa d’Israel (FDI) han informat que en la darrera nit han atacat diversos objectius de Hamàs a la Franja de Gaza, amb el llançament de 122 bombes a la xarxa de túnels del grup. “Els avions han continuat atacant aquesta nit a les àrees de Khan Yunis i Rafà, al sud de la Franja”, informen en un comunicat. També expliquen que l’atac ha durat 25 minuts i que s’han atacat “40 objectius subterranis de Hamàs“.

El portaveu general de les FDI, Hedi Zilberman, ha indicat que es continua atacant per àrea geogràfica per fer-ho de “manera selectiva i severa”, ja que durant la nit del dimarts i la matinada del dimecres s’han centrar els operatius en les ciutats de Khan Yunis i Rafà, “des d’on es van disparar la major part dels coets al sud d’Israel”.

En aquests atacs a la xarxa de túnels de Hamàs a Gaza, que es coneix popularment com ‘el Metro’, Israel ha atacat sistemes de comandament i control, un diposit d’armes ubicat a oficines de la seu de seguretat interna del grup a Khan Yunis i infraestructures “terroristes” ubicades a cases de comandants, segons les FDI.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: U menià a maig 19, 2021 | 15:46
    U menià maig 19, 2021 | 15:46
    Palestins, asseieu-vos amb els israelians i parleu. així n omés aconseguireu què, com sempre, us esclafin.
  2. Icona del comentari de: Albert a maig 19, 2021 | 17:30
    Albert maig 19, 2021 | 17:30
    Realment tota informació sobre el conflicto Palestino- Israeli és "el comunicat de guerra"de L’Exèrcit d'Israel i això no és informació això és propaganda, no ens compta les seves grans gestes: morts de civils, destrucción d'escoles, hospitals... Israel és l'únic estat creat per l'ONU però que no reconeix les seves resolucions. " És el pople triat"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa