Israel ataca 40 objectius de Hamàs amb 120 bombes

L'atac dura 25 minuts

Les Forces de Defensa d’Israel (FDI) han informat que en la darrera nit han atacat diversos objectius de Hamàs a la Franja de Gaza, amb el llançament de 122 bombes a la xarxa de túnels del grup. “Els avions han continuat atacant aquesta nit a les àrees de Khan Yunis i Rafà, al sud de la Franja”, informen en un comunicat. També expliquen que l’atac ha durat 25 minuts i que s’han atacat “40 objectius subterranis de Hamàs“.

El portaveu general de les FDI, Hedi Zilberman, ha indicat que es continua atacant per àrea geogràfica per fer-ho de “manera selectiva i severa”, ja que durant la nit del dimarts i la matinada del dimecres s’han centrar els operatius en les ciutats de Khan Yunis i Rafà, “des d’on es van disparar la major part dels coets al sud d’Israel”.

En aquests atacs a la xarxa de túnels de Hamàs a Gaza, que es coneix popularment com ‘el Metro’, Israel ha atacat sistemes de comandament i control, un diposit d’armes ubicat a oficines de la seu de seguretat interna del grup a Khan Yunis i infraestructures “terroristes” ubicades a cases de comandants, segons les FDI.

Comentaris

    Albert 19/05/2021 5:30 pm
    Realment tota informació sobre el conflicto Palestino- Israeli és "el comunicat de guerra"de L’Exèrcit d'Israel i això no és informació això és propaganda, no ens compta les seves grans gestes: morts de civils, destrucción d'escoles, hospitals... Israel és l'únic estat creat per l'ONU però que no reconeix les seves resolucions. " És el pople triat"
    U menià 19/05/2021 3:46 pm
    Palestins, asseieu-vos amb els israelians i parleu. així n omés aconseguireu què, com sempre, us esclafin.

Nou comentari