El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Irrupció al Vietnam d’una nova variant que combina les versions índia i britànica
  • CA

Les autoritats vietnamites han confirmat aquest dissabte una nova variant híbrida del coronavirus que combina carácterísticas pròpies de les versions identificades a l’Índia i el Regne Unit, totes dues altament contagioses. El ministre de Salut de país asiàtic, Nguyen Thanh Long, ha confirmat l’aparició d’aquesta nova vessant a partir del seqüenciat genètic de diversos pacients de coronavirus, segons el mitjà VNExpress. “El Ministeri de Salut té previst presentar aquesta nova variant del coronavirus, encara sense nom, al mapa del genoma global”, ha afegit el ministre.

Aquest anunci coincideix en un moment en què el país ha registrat un repunt en els casos de contagi després d’un mes sense notificar casos locals de transmissió. Les noves afeccions estan vinculades a un jove de 27 anys arribat del Japó el 7 d’abril i un expert xinès que entrava al país a treballar. Vietnam ha registrat oficialment 6.396 casos de coronavirus i 47 defuncions des de l’inici de la pandèmia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a maig 29, 2021 | 19:18
    Ramon maig 29, 2021 | 19:18
    Fixeu-vos com al virus se li poden penjar tots els gentilicis del món, anglès, italià, brasiler, indi, britànic, tots menys xinès.
  2. Icona del comentari de: jac jou a maig 30, 2021 | 07:01
    jac jou maig 30, 2021 | 07:01
    Que passa que encara no han venut prou vaccines o com es digui?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa