Informacions contradictòries sobre l’estat de salut de Donald Trump

El seu metge es mostra "cautelosament optimista" però reconeix que no està fora de perill

El metge del president dels Estats Units, Donald Trump, s’ha mostrat “cautelosament optimista” sobre l’avanç de la situació del mandatari després de ser ingressat pel seu contagi de coronavirus, encara que ha advertit que encara no està fora de perill.

En un comunicat, el metge Siguin P. Conley ha informat que s’han realitzat “progressos substancials” des del seu diagnòstic i ha afegit que Trump ha completat la seva segona dosi de remdesivir “sense complicació” i roman “sense febre i sense respiració assistida”. Trump ha assegurat en un vídeo publicat en el seu Twitter que es troba “molt millor” i que tornarà aviat a la campanya, després que fonts de la Casa Blanca indiquessin que la salut del President era “molt preocupant”.

Ha qualificat de “miraculosos” els tractaments impartits pels doctors, encara que ha assenyalat que “el proper parell de dies” serà clau per veure com es desenvolupa la seva malaltia. Malgrat aquestes declaracions de Trump i el seu equip mèdic, durant el matí d’aquest dissabte una font de la Casa Blanca ha indicat a la premsa que els signes vitals de Trump en les últimes 24 hores havien estat “molt preocupants”, que les properes 48 hores “seran crítiques per al seu estat” i que encara no està “en el camí d’una recuperació plena”.

Nou comentari