VÍDEO | Un home disfressat de Joker apunyala 17 persones al Japó

Gran ensurt al metro de Japó. Un home de 24 anys disfressat de Joker va aprofitar la nit de Halloween per apunyalar disset persones a un vagó de metro al Japó. L’home duia un ganivet i àcid, i poc després d’apunyalar aquestes persones va ser detingut per la policia nipona. Abans d’atacar aquestes disset víctimes, que han estat traslladades a l’hospital, l’home va provocar un incendi al vagó de metro. Els fets van succeir la tarda d’aquest diumenge a Keio, a prop de l’estació de metro de Kokuryo.

Al vídeo es pot veure com l’home persegueix les víctimes després d’haver provocat el foc i com aquestes intenten fugir per no ser apunyalades. De fet, moltes persones van saltar per la finestra en adonar-se que les portes del tren estaven tancades quan ja havia començat l’incendi. El Joker va provocar l’incendi amb l’àcid que duia a una ampolla, el qual va encendre amb un encenedor.

Després de l’atac amb el ganivet i l’incendi, l’agresor disfrassat de l’enemic de Batman es va quedar assegut a un dels seients del metro i va començar a fumar mentre esperava ser detingut per la policia. En tot moment va mantenir una actitud tranquila, semblant a la del personatge que representava.

Els atacs amb ganivet són una constant a Japó des de fa uns anys. Un dels atacs amb més repercussió va ser, per exemple, l’any 2019, quan un home amb dos ganivets va atacar un grup d’estudiants que esperaven a una parada d’autobús als voltants de Tokio. Dues de les víctimes van morir i disset van resultar ferides. L’home, posteriorment, es va suicidar abans que arribés la policia per a detenir-lo. Al 2018 va succeir un atac semblant. Un altre home va matar un passatger al tren bala i va ferir dues persones amb un ganivet.

Comentaris

    ciutadà Novembre 01, 2021 | 10:18
    El Japó és una altre món; podeu estar seguríssims de què aquest no hi torna. No tindrà ocasió de fer-ho.
    ciutadà Novembre 01, 2021 | 10:18
    El Japó és una altre món; podeu estar seguríssims de què aquest no hi torna. No tindrà ocasió de fer-ho.

Nou comentari