Expulsen González Pons i eurodiputats del PPE de Veneçuela

Havien estat convidats per l'autoproclamat president del país, Juan Guaidó
L'eurodiputat del PP Esteban González Pons | Europa Press

Eurodiputats del PPE -entre ells l'espanyol Esteban González Pons- han estat expulsats de Veneçuela. Aquest diumenge van volar cap al país sudamericà per reunir-se amb l'autoproclamat president veneçolà, Juan Guaidó, que els havia convidat al país.

 

En una sèrie de piulades compartides als seus comptes de Twitter, els eurodiputats han lamentat la seva expulsió, titllant de "dictador" el president de Veneçuela, Nicolás Maduro. Per aquest motiu, González Pons ha demanat que Espanya i la Unió Europea trenquin les seves relacions amb aquest Estat.

 Comentaris
Mafiosos que van a apoderar-se de països ,pirates vulgars ,que estan acostumats a robar permanentment a tot arreu lo que es pugui.
republicà
ja li està bé. De fet massa poc, l'haurien d'expulsar del món de la política. El Parlament Europeu hauria de fer el mateix. Molt mala persona que no ha aportat res de bo a la societat
at
l´han fet fora a patades per impresentable
Tomanh Dondelasdhan
Oh! Un repressor, reprimit.. pobret!
nenko
Quan vindran a Catalunya? Ah, no, que el tema Catalunya és un afer intern d'Espanya i la UE no es fica en afers interns d'altres païssos.
Antoni Ferret
Molt ben expulsats, per lladres (o potser només amics de lladres), dictadors, agents de la màfia, antipersones impresentables.
compte amb "Antoni Ferret"
és un troll-espanyoleru, els seus comentaris semblen assenyats, però alhora d la veritat els missatges, q x un general escriu, són contra Catalunya i la nostra lluita..x entendre'ns, és com un duran lleida o espadaler
Ohhhhhhh...
... i nosaltres no ho podriem fer?.
Monastrell
Els de Venezuela deuen mandar a casa seva. És de sentit comú.
xup
valencianssssss! orgullosos tindrie-ho que estar de aquest homenet, que va a salvar patries alla ha on no fa falta, i os dona per el sac amb les taronges

envia el comentari