Escalada de violència entre Israel i Palestina

Mitjans palestins denuncien la mort de tres menors en un atac d'Israle en resposta a llançament de coets

Tres menors palestins haurien mort en bombardejos de l’aviació israeliana sobre la franja de Gaza en atacs de represàlia després del llançament de coets des d’aquest enclavament palestí, segons han publicat mitjans de comunicació palestins. De moment el Ministeri de Sanitat de Gaza no ha pogut confirmar aquesta informació. Diversos portals de notícies palestins han publicat imatges dels cossos sense vida de dos menors l’autenticitat no ha pogut ser confirmada.

Israel ha bombardejat la Franja de Gaza en resposta a el llançament de fins a set projectils des d’aquest enclavament amb direcció Jerusalem, epicentre d’una onada de protestes que ha provocat greus disturbis entre manifestants palestins i la Policia israeliana. “Sirenes activades a Jerusalem i Beit Shemesh”, ha publicat l’Exèrcit israelià en el seu compte a Twitter.

Segons el diari ‘The Times of Israel’, han estat set els coets llançats des de la franja de Gaza i un d’ells hauria estat interceptat per les defenses antiaèries. La resta ha caigut en zones obertes i de moment no hi ha informació sobre persones ferides. Aquest llançament es produeix després de les advertències de el grup palestí Hamàs, que controla la franja de Gaza, que ha amenaçat a Israel per la repressió de les protestes dels palestins a Jerusalem Est.

Comentaris

  Vendetta 12/05/2021 8:28 pm
  Masa paciencia tenen a israel am els terroristas palestins si dels ke pengen gais a gaza dels amics de hitler com el tiet del serdo arafat visca Israel destruir a akella gentuza es el millor kr pot fer israel per viure en pau éxtermineu als terroristas musulmans el mon us u agraira
  uno que vive en Tabarnia 12/05/2021 9:53 am
  el jueus no han apres res de la historia, i tots possanse les mans al cap amb l,holocaust i acotan al cap amb la humiliacio de un poble,el palesti, i els qu,hi parlin de que Gaza es israelia que s,ho fagi mirar, perque els jueus els varen fotra alla desde el exode del paisos occidentals que no sabien on fotre,ls i varen rebre el palestins; de la estimada i antiquissima nacio (5000 anys) Ñ tambe els varem fotre al carrer (no oblide.ho que al holocaust tambe hi habia gent que no era d,aquesta etnia, gitanos, homosexuals, disminuits psiquits alamenyans, republicans, etc, no tots eran jueus, allo era un cul de sac ha on hi anava a parar tot, pero que els jueus s,han fet seu)
  ciutadà 12/05/2021 8:49 am
  I, si s'acabessin aquest conflicte i els altres que hi ha al món, de que viurien el fabricants i traficants d'armes, pobrets
  ciutadà 12/05/2021 8:49 am
  I, si s'acabessin aquest conflicte i els altres que hi ha al món, de que viurien el fabricants i traficants d'armes, pobrets
  LLARENA dPENA 11/05/2021 5:10 pm
  Els israelians, amb el seu cap, portan la bandera ja fa molts anys fent amb els palestins el mateix que els nazis van fer amb ells. A veure si tenen pilotes per fer-li el mateix als alemanys que tantes barbaritats i desgràcies els hi van inflingir. I la comunitat internacional callladeta amb aquest holocaust disimulat que esta aplicant en Netanhiaju i la seva colla. Aquest miserable de Benjamin Netanhiaju ja el poden afegir a la llista de personatges miserables i desgraciats per tota la humanitat, com son en Putin i el seu col.lega xinés Chi Si Pin.
   Jo mateix 11/05/2021 7:24 pm
   El sr. Putin esta lluitan a Siria contra al-qaeda i contra isis, grups terroristes ajudats per usa, israel, arabia, frança i uk entre d´altres. Des de que rusia els està combaten casi no hi han atemtats a europa. o no? o voste es partidari dels terrorises del isis?
  Francesc Llopis 11/05/2021 9:37 am
  Quín nivell! Els comentaris de criminalas!
  Kiko 11/05/2021 6:04 am
  Fora terroristes palestins, que els seus amics del govern espanyol els ajudin a trobar un altre lloc on viure, Gaza pertany a Israel es una regio Israeli.
   Al-Qassam 11/05/2021 9:42 am
   i catalunya es espaÑa! oi?
  luis 10/05/2021 10:11 pm
  Els tres nens han mort cuan ha esclatat dintre de Gazaun, un coet dirugit a Israel. Ja ha passat altres vegades que cauen en el seu propi territoi.
   Al-Quds. 11/05/2021 9:49 am
   L´atac va ser ahir. No t´inventis histories. Llegeix premsa extrangera: https://www.hispantv.com/noticias/palestina/492254/israeil-ataque-ninos-gaza
    luis 11/05/2021 10:35 am
    Es exactament el que faig. Tu, segueix veient tv-3.
  Vendetta 10/05/2021 9:48 pm
  Catalunya am Israel els unics ke ens van donar suporte,mort als terroristas palestins
   uno que vive en Tabarnia 12/05/2021 9:55 am
   estas comparan el porc amb la velocitat, gran nivell

Nou comentari