Erdogan i el papa, d'acord en mantenir la neutralitat de Jerusalem

Creuen que la iniciativa de Trump dificulta encara més la pau a l'Orient Mitjà
Recep Tayyip Erdogan
Recep Tayyip Erdogan | Europa Press
 

El papa Francesc i el President de Turquia, Recep Tayyip Erdogan, han mantingut avui una llarga reunió a la Ciutat del Vaticà en la qual han parlat, especialment, de la Ciutat del Vaticà i d'impulsar la pau a la regió.

 

El president turc va assegurar coincidir amb el papa Francesc sobre mantenir l'"statu quo" de Jerusalem en una entrevista al diari italià "La Stampa", ja que "la decisió del president Trump de reconèixer la ciutat santa com a capital d'Israel va en contra de la llei internacional i desestabilitza (encara més) la situació a l'Orient Mitjà".


Sobre l'intercanvi habitual de presents, Erdogan ha regalat un quadre de la ciutat d'Estambul i una caixa plena de llibres al Pontífex, mentre que el papa ha obsequiat el President turc amb un medalló que representa la pau i la justícia.

 

Erdogan, qui també s'ha reunit després de passar pel Vaticà amb el president italià Sergio Matarella, viatjarà a Amèrica Llatina per visitar Veneçuela, Brasil i Paraguay.
Comentaris
JRRiudoms
Tant l'un com l'altre voldrien veure als jueus al mar o a les cambres de gas... Atentament
Ciutadana farta
I que hi pinta erdogan opinant sobre jerusalem? Que es preocupi dels drets humans al seu pais que son vulnerats continuament
David
Voleu dir que "papa" no va en majúscula inicial?

envia el comentari