El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Regne Unit estudia quarantenes obligatòries pels turistes en hotels assignats i pagant
  • CA

El Regne Unit estaria a punt d’anunciar noves mesures pels turistes que visiten el país. Amb la intenció d’aturar qualsevol possibilitat que una nova soca del virus pugui arruinar el procés de vacunació que està fent contra la Covid-19, el govern britànic estaria estudiant totes les possiblitats. Segons publica Sky News, el govern estudia ara obligar els turistes a fer quarantenes en hotels que els serien assignats. La idea és que els mateixos turistes paguin els hotels on els enviïn a fer la quarantena. El govern discutirà aquest dimarts noves mesures pels viatgers.

De moment, però, hi ha discussió en el si del govern. Sembla que no hi ha acord si una mesura d’aquestes característiques s’hauria d’aplicar a tots els viatgers que arribin o només a aquells que vinguin d’un allista concreta de països. El secretari de Salut del govern britànic, Matt Hancock, va dir ahir que és “increïblement important que siguem cautelosos a la frontera”.

La mobilitat internacional torna a estar a l’ull de l’huracà a causa de les noves variants de la Covid-19. La Comissió Europea ha recomanat no viatjar en països com Espanya, amb una elevada incidència del virus a la majoria de territoris de l’estat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa