El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Discoteques al Regne Unit es rebel·len: que entri tothom sense passi de vacunació
  • CA

El propietari de la cadena de 42 discoteques REKOM UK del Regne Unit, Peter Marks, ha manifestat que es nega a demanar passaport de vacunació als clients quan els locals reobrin les portes, un cop el govern de Boris Johnson aixequi les restriccions que queden a Anglaterra el 19 de juliol, informa Sky News. Aquest empresari així ho ha manifestat després que les autoritats hagin advertit a les discoteques del país que caldrà que demanin el passaport sanitari als clients, una mesura per preservar la seguretat dels assistents i reduir la possibilitat de contagis. Pryzm, Bar&Beyond, Eden i Fiction són alguns dels locals de la cadena de Marks.

L’empresari de l’oci nocturn ha delcarat que està “encantat” que les discoteques puguin tornar a obrir “a plena capacitat i sense cap requisit de prova negativa de Covid, requisit que creiem que crearia una barrera tant per al gaudi dels clients com per a la recuperació de la indústria”. Marks creu que les discoteques poden obrir “perquè les discoteques, en particular, són alguns dels llocs més ben equipats del sector de l’hostaleria i fins i tot abans de la pandèmia, per a les mesures de seguretat exactes que es requereixen per reduir la propagació del virus”.

Marks diu que entre aquestes mesures s’hi inclouen “sistemes de ventilació d’aire a tots locals que canvien d’aire de mitjana cada cinc minuts, estacions de sanejament, major freqüència d’horaris de neteja en comparació amb abans de la pandèmia, i personal altament format, experimentat i ben versat en protocols de gestió de multitud”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa