El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detenen la corresponsal del diari ‘ABC’ a Cuba
  • CA

La corresponsal d’ABC a Cuba, Camila Acosta, ha estat detinguda aquest dilluns quan sortia del seu domicili a l’Havana per a fer un tràmit personal, segons ha informat el propi mitjà, després que l’avancés Cubanet, un digital per al qual també treballa. Hores abans que es produís l’arrest, la periodista havia estat cobrint les protestes que s’estan produint a la capital cubana contra el govern de Miguel Díaz-Canel.

Acosta tenia bloquejat l’accés a Internet i a l’aplicació de missatgeria WhatsApp des de l’última hora del diumenge motiu que “justificava”, segons ABC, que no respongués als missatges i crides. “Si el règim cubà no recapacita, o el món els obliga a recapacitar, la sang correrà, perquè el poble cubà ha cridat ben alt que va perdre la por”, va escriure Acosta en el seu últim missatge en la xarxa social Twitter. “És moment de pressionar-los perquè abandonin el poder. Si cedim ara, tindrem molts més anys de dictadura”, va afegir la corresponsal.

El ministre d’exteriors espanyol ha demanat el seu alliberament i ha instat Cuba a respectar el dret fonamental a manifestar-se.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juliol 13, 2021 | 09:19
    Anònim juliol 13, 2021 | 09:19
    Que se puede esperar de un periódico fascista y de su correa de transmisión?
    • Icona del comentari de: Baix Empordanes a juliol 15, 2021 | 20:14
      Baix Empordanes juliol 15, 2021 | 20:14
      Caram, aixo que pasa a Cuba em recorda el que van fer a Catalunya el 1-O de fa uns anys las forças del Piolin a la ciutadania d'aquest pais i a aquells dies els informadors que ara reclaman el que pasa a Cuba no deien res del que pasaba aqui. Cinics i pocavergonyas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa