Cremen viva una dona per “cuinar malament” segons una exjutgessa afganesa

Un ex jutge afganès explica que moltes dones joves que són enviades a països veïns per ser utilitzades com a esclaves sexuals

L’ex jutge afganès Najla Ayoubi, que fa campanya per acabar amb la violència contra les dones, va dir que havia de “patir per la meva vida” amb els talibans per parlar constantment sobre els drets de les dones. Ayoubi va dir a Sky News que ha estat parlant amb dones a l’Afganistan i ha rebut exemples de “mal comportament i violència contra les dones”.

Segons explica Ayoubi, ahir una dona li va explicar des de l’Afganistan que van cremar viva una dona perquè va ser acusada de “cuinar malament per als combatents talibans” al nord del país. L’advocat ha afegit: “Estan forçant la gent a cuinar-los menjar. A més, hi ha moltes dones joves que són enviades a països veïns per ser utilitzades com a esclaves sexuals“.

També obliguen les famílies a casar les seves filles amb els combatents talibans. “No veig on és la promesa que pensen que les dones haurien d’anar a treballar, quan estem veient totes aquestes atrocitats”, diu Ayoubi.

Comentaris

  Pepe 20/08/2021 5:35 pm
  I, la UE, com sempre, pio, pio, pio.
  Jaume 20/08/2021 8:38 pm
  On esta l esquerra contra l'islam intagrista i no tant intagrista. Mentiders! Sou una vergonya.
  Dani_Andreuenc 20/08/2021 9:19 pm
  La UE es una merda servil als interesos dels Estats Units. Quins vergona....

Nou comentari