Els conservadors de Merkel i l'SPD tanquen un acord per formar un govern de coalició

L'acord deixa clar el repartiment de carteres ministerials
La cancellera alemanya, Angela Merkel
La cancellera alemanya, Angela Merkel | ACN

Els conservadors liderats per la cancellera alemanya, Angela Merkel, i el Partit Socialdemòcrata (SPD) han aconseguit segellar aquest dimecres un acord per formar un govern de gran coalició després de tota una nit de negociacions, segons ha informat el setmanari 'Der Spiegel'.

 

L'acord deixa clar el repartiment de carteres ministerials, amb els socialdemòcrates al capdavant del Ministeri de Finances, un dels departaments clau del Govern.

 

La consecució d'aquest acord posarà fi a la crisi política que hi ha hagut per les dificultats de formar govern que ha afrontat el bloc conservador liderat per Merkel des de la seva victòria en les últimes eleccions legislatives.
Comentaris
Irene
Toc toc toc.... hola, Angela......som el poble Català..... ;))))) no hem marxat..... som aquí..... i t'estem esperant...... VRCSI //*//
Si
Els conservadors de Merkel i l'SPD tanquen un acord per formar un govern de coalició ...qui també está tancat es l'Oriol, oi? i deu fer fred a la presó!
la guineu platejada
males noticies per als alemanys, sobre tot pels seus treballadors. L'SPD s'ha tornat a deixar enredar o es un col3laborador actiu, si fa no fa, com el PZOE

envia el comentari