Colau demana a Rajoy que prohibeixi vendre armes a Israel després de la "massacre" de palestins

L'alcaldessa de Barcelona exigeix a Twitter que s'aturi la violència i dóna suport a una campanya d'Amnistia Internacional
Ada Colau
Ada Colau | ACN

 

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha expressat aquest dilluns la "més ferma condemna a la massacre" de manifestants palestins que protestaven a Gaza contra l'establiment de l'ambaixada d'Estats Units a Jerusalem. "Ja van 41 assassinats inclosos 6 nens, prou!", ha dit en un tuit. A més, ha avançat que demanarà al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i a tots els grups parlamentaris al Congrés de Diputats que s'aturi la venda d'armes a l'estat d'Israel, com ha sol·licitat Amnistia Internacional. De fet, Colau enllaça el missatge amb un comunicat d'AI titulat 'Israel: És necessari un embargament d'armes quan l'exèrcit mata i mutila il·legítimament manifestants a Gaza'.


 
Comentaris
i que es pugui pixá al carré
Dani
Podria demanar que donés més porres a la poli espanyola perquè no apallissés més catalans.
A l'aguait
Com que no té prou feina per arreglar casa seva, ara pixa fora de test i es fot amb els jueus i els palestins. Com el seu compadre al Parlament , pixant cap amunt. El nivell està baixant per moments, no per dies.
Fat Boy
Mes valdria que li demanes a la Merkel que no vengui avions de guerra a Espanya despres de que la policia espanyola massacres catalans.
La bona samaritana
Sempre preocupant-se del que passa mar enllà. Els drets civils i polítics dels catalans no importen, oi?
Ramon
Els assassinats dels governs de Nicaragua i Veneçuela són assassinats d'entesa. Assassinats socials. Assassinats de progrés. Assassinats de quilòmetre zero, sostenibles i diversos. Assassinats de comerç just. Per això la sucursalista Colau no n'ha dit res en contra.
petrusco
colau colau ... y podemitas, os tiemblan las piernas pensando en las próximas elecciones.... ya hay que hacer/decir lo que sea para salir en la foto....que poquito os queda.. NADIE os recordará.
Ppkillo
Ok. Però el teu àmbit d'actuació és BCN.....I passes un ou de resoldre els problemes que tenen
Josrp
Aquesta pepa val més que es cuidi de defensar els catalans apallissats pels espanyolets
hoffa
Potser podries posar una querella criminal contra el ministre de l'interior espanyol per l'ús de bales de goma contra els teus veins durant l'u d'octubre, prohibides al nostre país O potser no ho faràs perquè això seria prendre un compromís real al costat de casa teva i no a milers de quilòmetres?
Jm
Però tu no ets alcaldessa de Barcelona? Ruca! No saps que aquí i ha misèria i gent que cobra una merda? Osti com espero les eleccions a l’ajuntament per fotre’t fora.
lluc
Sra Colau.....FAS PENA
LSO
Los palestinos si, los catalanes no. ASQUEROSA.
Josep
D.Arabia Saudita no en Parla.aera per que les fàbriques Cadiz i Governa podemos
i quant toca defensar els valors republicans
a on ets republicana?
Bit
Podemos-comunes: la falange de isquierdas.
El sufrimiento de la señora con capsulitis que estremeció al mundo es infintamente más trascendental...
.... que unas docenas de palestinos arriba o abajo. Porque un dedo catalán vale más que cien palestinos y que cien mil españoles. Hay que ser muy burro y muy español para no saber que los indepes viven en Cataluña una catástrofe humanitaria de dimensiones inigualables y sus padecimientos son El Centro Del Universo. ¿Hasta cuando piensan los palestinos quedarse cruzados de brazos sin correr en nuestro socorro? Además, Pilar Rahola es indepe y adora a Israel, luego los israelíes son geniales!!!
Pàmfila
Pot demanar-li també que bombardegi la ciutat de la qual, immerescudament segons el meu parer, és alcaldessa, per a major glòria d'Espanya, tal com suggereix un "gran comunicador" espanyol.
joanr
La gran defensora dels palestins, l'esquerra caviar repetint els mantres heretats d'Stalin. Què diuen els "governants" dels palestins sobre la independència de Catalunya? La tradicional amistat arabo-espanyola....i bla bla bla....
Ramon
Els progres repeteixen tants i tants esquemes catòlics! Aquest només n'és un. La pietat sel•lectiva i propagandista.

envia el comentari