Brussel·les tallarà l'aixeta dels fons europeus als estats que vulnerin l'estat de dret

La Comissió Europea presenta una proposta de pressupostos que equival a l'1,1% del PIB europeu
La Comissió Europea penalitzarà qui violi l'estat de dret
La Comissió Europea penalitzarà qui violi l'estat de dret | Les Yeux du monde

La Comissió Europea ha presentat aquest dimecres la seva proposta de pressupostos pel període 2021-2027, que assolirà els 1,1 bilions d'euros, el que equival a un 1,1% del PIB europeu. Es tracta dels primers comptes sense el Regne Unit, arran del Brexit, i incorporen una novetat: Brussel·les es reserva el dret de retallar o suspendre els fons europeus als països que vulnerin l'estat de dret. "La Unió Europea podrà suspendre, reduir o restringir l'accés al finançament de la UE de manera proporcional a la naturalesa, la graveta i l'abast de les deficiències", diu la proposta de la CE, que indica que es podrà invocar la normal si es constata una "deficiència generalitzada a l'estat de dret d'un estat membre".

Comentaris
Por eso España recibirá más fondos
España recibirá más fondos europeos por el desempleo. Todo apuntaba a que había llegado el momento en el que España se uniera al grupo de los que dan más de lo que reciben en la Unión Europea. Todas las quinielas vaticinaban que en el próximo Marco Financiero Multianual, que este miércoles desvelará la Comisión Europea, España se convertiría en contribuyente neto al presupuesto comunitario. Pero, finalmente, no será así. España saldrá ganando en el próximo reparto de fondos de cohesión.
Karlus
Si és per vulnerar l'estat de dret , el reino de Espanya"lo tiene peludo", aqui és una dictadura de feixistes, el dret no existex, tot és un abús contra la llibertat i la democràcia
Gebre
Em pregunto si utilitzaràn la mateixa bara de mesura en tots els estats que vulerin l'estat de dret. I no miro a ningú :)
Ai Senyor
Karlus i Gebre no teniu cap credibilitat; canvieu de nick. No us heu molestat a investigar la notícia en altres mitjans, com és normal en el secessionisme. I l'heu cagat vosaltres i els que us posen positius. Espanya rebrà més fons. Està decidit.
Mama
Ja esta trigant molt
Es molt gran aixó
ara si que arribaràn al fins de la questió. Els diners.
Karlus
Ai Senyor , segur?
Segur Karlus, segur
No insisteixis bot de Putin.
El primer Espanya ,el cul del món
españistan està en bancarrota
abans de dos anys españa explotarà
Eduard
Vés que m'ensumo que aquesta norma és pensada per a casos concrets (per exemple Hongria), però no pas per a Espanya. Potser m'equivoqui, però...
xup
biennnnnnn mas dinero para robarrrrrrrr
**
Ha,ha,ha,ha,ha ....... A Veneçuela, a Cuba i a Nicaragua ? Però ... ni a l'estat TOTALITARI d' ejPPaña, ni a Hondures, ni a Colòmbia els seus llepons . I potser a Hongría i Polònia on hi ha els euroescèptics ... que no són de la seva banda demafiosos . Són d'una altra !
El groc de la ginesta
Volen massacrar Hongria, ejpaña intocable "pot la gracia de Juncquer-Tajani, etc". No ens podem refiar de la UE. Prou vots i prou pantomima. De vegades hom no sap ben bé què hi fan tanta "genteta" a la UE, sense anar més lluny en Tremosa va votar a favor de Guindos, no ho entenc!

envia el comentari