Borràs demana a l’ONU, la UE i l’OTAN que defensin els afganesos i especialment les dones

La presidenta del Parlament critica la "passivitat" de la comunitat internacional davant l'avenç talibà

La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ha fet una crida a l’ONU, la Unió Europea i l’OTAN perquè defensin els ciutadans afganesos “i d’una manera especial les dones” després que els talibans hagin ocupat Kabul i controlin ja la pràctica totalitat del país. En una declaració d’aquest dilluns, Borràs ha alertat que hi ha en risc “la llibertat, la vida i drets fonamentals com el de l’educació” i ha criticat la “passivitat de la comunitat internacional” davant del “fonamentalisme religiós que no reconeix ni respecta els drets humans fonamentals i que s’ha caracteritzat per una misogínia del tot inacceptable” que encarnen els talibans. També ha expressat la “solidaritat” del Parlament de Catalunya amb el poble afganès.

Comentaris

  Corrupta. 16/08/2021 11:49 am
  Y a la mayoría de los Catalanes quien nos defiende de ti fanática indepe, imputada por corrupción, con eso queda todo dicho corrupta.
  Dani_Andreuenc 16/08/2021 12:46 pm
  Aquesta dona es la UNICA que sembla tenir vergonyani decencia, la unica que sembla que sap el que s' esta coent a l' Afganistan! On collons son els de Podemos? Tant que parlen! On collons es la Colau? On son les feministes? Els Progres? Els defensors de la llibertat? I qui collons ens fara cas a nosaltres? A la crida de Borras? Per desgracia, Catalunya no es res. No som ningú. No podem fer res. Només observar les bestialitat que es produiran a l' Afganistan. Vergonya d' UE, Estats Units i ONU! Complices d' assassins!
  Locualo 16/08/2021 2:03 pm
  Si lo dice la presidenta corrupta de una región seguro que saldrán corriendo ......
  Sapiens 16/08/2021 2:16 pm
  Amb aquets actes l'unic que aconseguim es que aquestes institucions tinguin a la Borras i la Generalitat a la carpeta d'spam
  MHP 16/08/2021 4:55 pm
  Quina pena de dona, es tam penosa que comença a donar llàstima i això si que em preocupa.
   Ricard 16/08/2021 9:50 pm
   Una prova de que un està fora del seu país és el despreci pel coneixement de la llengua d'on viu.
  Expulsionista forever 16/08/2021 9:06 pm
  Resposta a tots els comentaris: Vosaltres sou una colla de feixistes protalibans i antiindepes; i a més fastigosos de merda sense cor. Senyors administradors d'ElMon.cat: esborreu tots els comentaris d'aquesta pàgina, si us plau.

Nou comentari