Blindatge del Capitoli després de l’atropellament mortal a un policia

Hi ha hagut trets a prop de l'edifici i un vehicle s'ha llançat contra la barricada

El Capitoli dels Estats Units està blindat a hores d’ara per una amenaça de seguretat externa i s’ha demanat a les persones en el seu interior que s’allunyin de les finestres després que un cotxe atropellés a dos agents de policia que custodiaven l’edifici. D’acord amb la cadena NBC, hi ha hagut trets a prop de l’edifici i un vehicle s’ha llançat contra la barricada que el separa del carrer i en la qual es trobaven dos policies. Els representants polítics no es trobaven a l’edifici en el moment dels fets.

El sospitós ha estat detingut, segons ha informat la policia del Capitoli, i tant ell com els dos agents ferits han estat trasllats a l’hospital. L’home ha estat detingut en sortir del vehicle després de l’impacte amb la barrera brandant un ganivet, moment en el qual els agents han disparat contra ell, segons ha informat la cadena CNN. Després de ser traslladat a l’hospital ha mort, i minuts després la policia també ha confirmat la mort d’un dels policies.

“Tenim la sensació que ara anar a treballar s’ha tornat perillós. És molt trist”, ha lamentat el representant demòcrata per Califòrnia Rohit Khanna, que poc abans del succés havia sortit de les oficines del Capitoli.

Comentaris

    RAMON A 03/04/2021 11:32 am
    Tot el llegat del boig Trump es aixo

Nou comentari