El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Augmenten a 110 els morts pel doble atemptat d’Estat Islàmic a l’aeroport de Kabul
  • CA

Almenys 110 persones han mort, entre elles 13 militars nord-americans, en el doble atemptat perpetrat per Estat Islàmic el dijous durant les evacuacions a l’aeroport de Kabul, segons ha pogut confirmar la corresponsalia de la cadena Al Jazeera, citant fonts pròpies.

Així mateix, el mitjà ha rebut informacions que els militars estatunidencs que estan contribuint a les tasques de l’evacuació, ja en els seus últims dies abans de la retirada final el 31 d’agost, s’estan preparant davant la possibilitat de nous atemptats enmig de les caòtiques extraccions.

De moment, centenars de persones han tornat un dia més a aglutinar-se en l’aeroport de la capital de l’Afganistan, Kabul, a la recerca d’una sortida del país malgrat el pànic provocat pel doble atemptat.

D’acord amb el portal afganès Ariana, la porta de Abbey Gate, epicentre dels atemptats, roman buida de gent, que en canvi es troba concentrada en els voltants de la instal·lació aeroportuària, segons les imatges captades per la cadena Tolo News.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa