Almenys cinc morts per un atropellament en una desfilada a Estats Units

Un atropellament durant una desfilada nadalenca a l’estat de Wisconsin, a Estats Units, ha provocat la mort d’almenys cinc persones i n’ha deixat ferides més de 40. Segons informen les autoritats policials locals, diverses víctimes són menors d’edat. Tal i com apunta l’agència de notícies Europa Press, cap a tres quarts de cinc de la tarda (hora local) d’aquest diumenge, un cotxe de color vermell ha entrat a gran velocitat en la celebració d’una desfilada nadalenca a la ciutat de Waukesha, i ha atropellat desenes de persones que es trobaven en el lloc dels fets.

El Departament de Policia de la ciutat de Waukesha ha explicat a través d’una publicació als seus perfils de xarxes socials que ara mateix tenen sota custòdia una persona que és sospitosa d’haver estat l’autor de l’atropellament massiu. També han informat que hi ha molta gent que s’ha dirigit directament i de manera independent a hospitals de la zona, per la qual cosa les dades de ferits i de morts poden variar a mesura que es vagi recopilant més informació sobre aquest tràgic incident.

Així doncs, la zona on s’ha produït aquest accident romandrà tancada al trànsit, i no hi podran circular més cotxes. Per altra banda, la Policia ha demanat que un cop es declari la normalitat en en lloc dels fets, s’hi instal·li un memorial temporal al Parc dels Veterans perquè es pugui retre homenatge a les persones que han mort en aquest atropellament.

Molta gent ha presenciat esdeveniments traumàtics aquesta nit“, ha admès el Departament de Policia. També han activat un telèfon de contacte per a aquelles persones que necessiten assistència psicològica per culpa del que ha passat a Wisconsin. Algunes fonts de la Casa Blanca han informat a la CNN que el president dels Estats Units, Joe Biden, ja ha estat informat sobre aquest tràgic atropellament.

Comentaris

    Observador Novembre 22, 2021 | 08:32
    Typical U.S.A.

Nou comentari