Arnold Schwarzenegger crida els nord-americans en un vídeo a sobreposar-se a l’assalt al Capitoli

L'actor de Terminator ha fet un discurs molt emotiu sobre els fets dels darrers dies i la seva confiança en els Estats Units

L’exgovernador de Califòrnia i actor de fama mundial, Arnold Schwarzenegger, ha fet públic un vídeo on fa una crida als nord-americans, siguin del partit que siguin, a superar l’assalt del Capitoli de dimecres passat per part d’elements d’extrema dreta i a reconstruir el país, que ha qualificat com una democràcia on tot el món s’emmiralla. Recordant la seva experiència creixent a l’Àustria de després de la Segona Guerra Mundial i exhibint peces com l’espasa que va fer servir a la pel·lícula ‘Conan the Barbarian’, l’actor de Terminator ha fet una crida molt emotiva a la concòrdia i a sobreposar-se en uns moments molt durs per al seu país d’adopció.

Comentaris

    Ramon 10/01/2021 11:28 pm
    Doncs aquí vam viure una situació similar i la premsa es va posar del costat dels assaltants. Amb l'afegitó que, així com els revoltats americans van tenir la raó en el fons tot i que òbviament no en les formes, els "indignats" d'aquí ni en les formes, ni en el fons (s'ha de tenir indecència per armar-la contra el que van anomenar "ratayadas sussials salvachas").

Nou comentari