El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Andreas Lubitz va visitar 41 metges en 5 anys
  • CA

Andreas Lubitz, el copilot que va estavellar als Alps francesos l’avió de Germanwings el passat 24 de març, matant a 149 persones, havia vist “41 metges en cinc anys”, segons ha anunciat el fiscal de Marsella, Brice Robin, qui també va explicar que Lubitz estava “preocupat per la seva salut i tenia por de perdre la vista”, i que durant el mes abans de l’accident havia anat “7 vegades als metges: Un general, tres visites a un psiquiatre i tres visites a un otorrino”.

El copilot es va queixar “d’un problema als ulls”, va dir que veia només “el 30% dels objectes” i que veia “espurnes de llum”, segons les explicacions del fiscal. “Les anàlisis toxicològiques estan en marxa per trobar rastres de drogues que podria haver pres i que van ser trobades al domicili de Lubitz”, va avançar Robin.

“Va dir que tenia angoixa, que no podia dormir (…), i que tenia por de caure en una depressió. Fins i tot li va dir a alguns familiars que la vida, si perdia la vista, no tindria sentit”, ha afegit el fiscal de Marsella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa