El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
22 persones moren a l’Índia per beure alcohol il·legal i contaminat
  • CA

Almenys 22 persones han mort ja a l’estat indi d’Uttar Pradesh, al nord de país a causa d’una ingesta d’alcohol il·legal i contaminat a la localitat d’Aligarh, segons han confirmat fonts policials a la cadena NDTV. “Segons les xifres de què disposem, 22 persones han mort després de consumir licor il·legal”, ha explicat el magistrat superior de la localitat, CB Singh, a l’espera d’un nou recompte després de les últimes autòpsies.

Les víctimes havien comprat l’alcohol en una botiga autoritzada pel govern que enviava comandes a tres llogarets de districte. Cinc funcionaris, inclòs el funcionari d’impostos especials de districte, han estat suspesos per les morts. Fins ara, la policia ha arrestat a cinc acusats en el cas, mentre que els dos principals acusats, que suposadament van subministrar i van vendre el licor, encara estan fugits.

L’estat ha protagonitzat diversos episodis així, aquesta setmana fins i tot. Dimarts a primera hora, la Policia de la localitat de Hathras va arrestar 85 persones i va confiscar 1.700 litres de licor il·lícit com a part de l’anomenada “Operació Prahaar” contra la ingesta d’alcohol il·legal a la zona, on ja han mort diverses persones el mes passat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa