Alemanya farà servir els còctels de Trump en pacients de Covid-19

És el primer país de la UE que implementarà aquest tractament que va fer servir l'expresident d'EUA

Les clíniques especialitzades d’Alemanya es convertiran aquesta setmana en els primers hospitals de la UE que tractaran pacients de Covid-19 amb còctels d’anticossos costosos i experimentals que es van utilitzar per tractar l’expresident nord-americà Donald Trump després d’haver agafat el virus el passat octubre, informa el diari britànic The Guardian.

“Els anticossos monoclonals s’utilitzaran a Alemanya, el primer país de la UE, inicialment en clíniques universitàries”, ha dit el ministre alemany de Salut, Jens Spahn, al diari Bild am Sonntag, confirmant que el seu govern havia comprat 200.000 dosis per valor de 400 milions d’euros. Es tracta d’un medicament que conté anticossos de laboratori que s’adhereixen a la proteïna del coronavirus i eviten que segresti les cèl·lules. Els medicaments només s’utilitzarien inicialment en pacients d’alt risc amb sistemes immunitaris febles i en una fase inicial de la malaltia, ha dit un portaveu del ministeri de salut.

Comentaris

  Ramon 25/01/2021 9:40 pm
  Us heu fixat, que al Parte del Tripartit -també conegut com Telenotícies de TV3-, ara el president americà ja "fa", "nomena", "destitueix", "decreta" i "revoca" sense que hi posin al davant el verb "amenaçar" com portaven fent-ho els anteriors quatre anys? "Trump amenaça amb fer...", "amenaça amb nomenar...", "amenaça amb destituir...", "amenaça amb decretar...", "amenaça amb revocar...". Com molt bé apunta Na Sílvia Orriols, TV3 no té periodistes sinó activistes.
  RAMON A 25/01/2021 4:57 pm
  Que mirin que no quedin sonats com el pallaso
  La sanitat a ehpañña és igual per a tothom, excepte per a alguns que són diferents 25/01/2021 4:23 pm
  Espanya no farà mai això, és molt car! els diners els prefereix per mantenir la casa reial i tota la colla de vividors que estan a la llista de preferents del Régimen, és a dir; serà el que el cel vulgui, és adir; si han/hem de morir ...moriran/morirem.
   Jo 26/01/2021 9:34 am
   No, ells no petirán, amb els nostres diners es proegirán. Tu i jo si que podem pringar, els importem una merda a aquets fills de puta.

Nou comentari