71 morts en 24 hores en bombardejos sobre un dels últims bastions rebels a Síria

Les forces aèries sirianes han atacat amb contundència l'enclavament de Ghouta Oriental, controlat per les forces opositores a al-Àssad
Un home fuig amb una nena en braços d'un atac aeri a Ghouta oriental el 7 de febrer de 2018
Un home fuig amb una nena en braços d'un atac aeri a Ghouta oriental el 7 de febrer de 2018 | Reuters

Almenys 71 persones han mort pels bombardejos aeris i els trets d'artilleria de les forces governamentals sirianes sobre l'enclavament de Ghouta Oriental, controlat pels rebels i situat a l'est de Damasc, en les últimes 24 hores, segons ha informat aquest dilluns l'Observatori Sirià per als Drets Humans. Segons aquest organisme, amb seu a Londres i una xarxa d'informadors a Síria, els bombardejos sobre l'enclavament van començar aumemntar el diumenge a la nit i han deixat també 325 ferits. De moment, no hi ha comentaris de l'Exèrcit sirià.


 

L'ONU estima que gairebé 400.000 persones viuen en aquest enclavament, envoltat per les forces lleials al president Bashar al-Assad, algunes de les quals necessitarien ser evacuades perquè estan malaltes o ferides. La setmana passada un comboi amb ajuda de les agències de l'ONU i la Mitja Lluna Roja Síria va aconseguir entrar en Ghouta Oriental, gairebé 80 dies després que es produís l'últim enviament.
Comentaris

envia el comentari