Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Tot un món de cultura, oci i gastronomia pujant al Trambaix
  • CA

Les restriccions derivades de la pandèmia han tingut una vessant positiva: hem pogut redescobrir, o descobrir, el nostre entorn més proper. I adonar-nos que no cal anar massa lluny per gaudir en família, en parella o tots sols, de tot un patrimoni cultural i d’oci a tocar de casa nostra. Indrets rellevants, edificis emblemàtics, parcs, museus i una oferta gastronòmica de primera qualitat a les quals hi podem accedir de forma sostenible, ràpida i divertida, en tram. És per això que el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, TRAM i els municipis de Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern impulsen novament ‘la Ruta del TRAM’, articulada al voltant del Trambaix, amb les línies T1, T2 i T3.

Turisme de quilòmetre zero

El Baix Llobregat és una mena de diamant en brut del turisme que ja comença a prendre forma i que es consolida com una opció de turisme de quilòmetre zero per als baixllobregatins, però també per als ciutadans que viuen a prop de la comarca.

Mapa del Trambaix on trobareu les activitats culturals, d’oci i gastronomia que fa la ‘Ruta del TRAM’

La ruta del TRAM ens convida a pujar al tram i viatjar fins a l’obra modernista de Jujol, a Sant Joan Despí; l’antiga fàbrica de ceràmica La Rajoleta, a Esplugues de Llobregat; el Museu Agbar de les Aigües, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques, a Cornellà de Llobregat; l’edifici Walden i el refugi antiaeri, a Sant Just Desvern, i el Palau Falguera, a Sant Feliu de Llobregat. Tot plegat, sumant-hi l’oferta de parcs i mercats de pagès amb productes de km 0, activitats familiars i una variada oferta gastronòmica. I és que la proposta no només vol apropar-nos a la cultura del territori sinó que també vol incentivar el consum de productes locals, tot fomentant el consum sostenible. Al web de la ruta trobareu detalls de totes les activitats i un mapa per localitzar per zona i parada de tram els principals llocs d’interès.

I si a més a més hi ha descomptes i promocions especials per fer aquestes activitats, ja no hi ha excusa per no pujar al Trambaix. Si voleu consultar totes les activitats i els descomptes, només heu d’entrar al web de Ruta del TRAM, seleccionar la promoció i introduir el vostre correu electrònic. Amb la promoció activada, només haureu de mostrar des del dispositiu mòbil el vostre cupó per gaudir del descompte.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jac Jou a juliol 05, 2021 | 07:35
    Jac Jou juliol 05, 2021 | 07:35
    Per treballar es veu que no serveix aquest trasto.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa