El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cap de setmana amb força núvols
  • CA

Aquest matí de divendres les boires han estat presents a molts punts de l’interior del territori i els núvols baixos han deixat el cel mig ennuvolat a moltes comarques properes al litoral. Durant el proper cap de setmana aquest tipus de temps serà el dominant a moltes comarques catalanes.

Dissabte vindrà marcat per aquests núvols baixos que serien abundants a molts punts del territori català i en especial al sector litoral, prelitoral i de la Catalunya central, molt probablement més trencats cap a punts de muntanya. La boira tornarà a ser freqüent i extensa a molts punts de la plana de Lleida, Pla de Bages, alguns punts del Vallès o el Penedès, Plana de Vic o interior de Tarragona. En alguns casos la boira seria persistent tot i que s’aixecaria durant el migdia. Tot i que els núvols serien abundants durant bona part del dia no esperem pluja.

Diumenge creiem que encara durant el matí els núvols baixos podrien ser presents en alguns sectors del litoral i les boires tornarien a aparèixer a l’interior però en general menys extenses que durant la jornada de dissabte. Durant la tarda de diumenge creiem que les clarianes començarien a guanyar terreny de sud a nord i d’oest a est.

Les temperatures no han d’experimentar gaires canvis durant el cap de setmana. Les nits tornarien a ser fredes a algunes valls pirinenques on esperem algunes glaçada. A la resta ambient fred a primeres hores, sense glaçades, i uns migdies en general força agradables excepte allà on la boira sigui més persistent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa