Vols professionalitzar-te en el sector vitivinícola?

El Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles t’ofereix una formació pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial

El Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles t’ofereix una formació pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, pla de negoci, màrqueting, recerca de nous mercats i innovació, tot això des d’una doble vessant: la gestió i la viticultura.

Aquesta metodologia interactiva està basada en casos pràctics i reptes de les situacions en les que es troben les empreses. Els casos pràctics han estat escollits pels docents experts del sector. A més, el curs ofereix la oportunitat de participar en tastos de més de 100 referències que marquen la diferència.

El curs s’adreça tant a persones que ja treballen al sector i vulguin incorporar eines per millorar la seva gestió; com a directius d’altres sectors que vulguin introduir-se en la gestió de negocis vitivinícoles, o als responsables d’àrees de negocis com màrqueting, producció i administració interessats en conèixer la globalitat de la gestió vitivinícola, i als alumnes d’enologia que vulguin incorporar les eines de la gestió empresarial específica del sector.

CLICA AQUÍ PER A MÉS INFO

Nou comentari