El Saló Futura -l’esdeveniment de màsters i postgraus al costat del Saló de l’Ensenyament- incorpora dins del seu programa unes trobades d’un minut amb empreses rellevants. Aquest speed dating, és la novetat que ha aportat aquest any l’esdeveniment i segons han explicat en un comunicat, “és una eina per millorar i assegurar l’inserció laboral”. Amb aquestes “cites”, els assistents que ho decideixin es poden apuntar i conèixer a diferents empresaris que podrien obrir la porta al seu futur dins d’alguna empresa.

El Saló Futura ha tornat a Barcelona després de dos anys de pandèmia i s’ha centrat en la inserció laboral dels joves al mercat. De fet, tal com explicaven en una nota de premsa el mateix esdeveniment, “gairebé el 90% dels estudiants de màster i postgraus troben feina del que han estudiat”.

Pel que fa a la resta d’activitats, una altra de les propostes que han ofert són les càpsules Orienta’t al Futur, xerrades curtes, d’entre 10 i 12 minuts, impartides per una orientadora que donarà resposta a temàtiques concretes en la tria d’un màster i un postgrau A part, també s’ha posat a disposició del públic les sessions personalitzades, on un tutor es reuneix amb aquell que ho desitgi per respondre dubtes: “Amb la presència de totes les universitats públiques del país i de la majoria de centres privats, la 17a edició del Saló Futura torna amb l’objectiu de seguir promovent l’especialització”, recorda el comunicat del Saló.

Entre els centres que han participat en aquesta edició hi ha la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat Oberta de Catalunya; així com la Universitat Ramon Llull, la Universitat Internacional de Catalunya, la Universitat Abat Oliva CEU, EAE Business School, ESIC Business & Marketing Schoool, o Elisava, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa