Forma't a la UIC Barcelona per les professions del futur

Una de les aules de la UIC
Una de les aules de la UIC | Cedida

UIC Barcelona innova la seva oferta educativa amb 3 màsters i postgraus que estan assenyalats a ser professions de futur. A més, el campus universitari compta amb un professorat en actiu i centrat a fomentar el coneixement entre els alumnes.

   

Màster Executive en Big Data Science

El Màster Executive en Big Data Science de UIC Barcelona és un programa per aquells professional que busca desenvolupar-se eficaçment en disciplines de Big Data i Analítica Avançada. El curs capacita per a la presa de decisions en ambients de negoci amb un alt volum de dades que es generen a gran velocitat, en què l'extracció de coneixement és clau. Mitjançant tècniques d'analítica avançada (predictiva i prescriptiva), visualització, i disseny d'entorns i d'arquitectures adequades, es donen les bases per abordar projectes Big Data.

  

 

Postgrau en Osteopatia Energètica Informacional. Mètode Poyet

La teràpia sacrocranial del mètode Poyet és un procediment terapèutic que la UIC engloba dins de la teràpia manual. Té una gran influència de l'osteopatia clàssica pel que fa a la part estructural i biomecànica i una base sòlida de l'energètica. Les bases essencials de la mecànica cranial de Sutherland són indispensables per a la comprensió general de la tècnica.

  

Aquest mètode es fonamenta en el moviment respiratori primari (MRP), tenint com a lloc d'origen la sincondrosi ESFENOBASILAR (SEB), que es propaga a cada estructura i teixit corporal a través del sistema fascial o connectiu. Davant de qualsevol disfunció MRP es veu alterat, per la qual cosa el primer pas per a l'equilibració tissular, des de la perspectiva de Poyet, és l'harmonització d'aquest. El postgrau ofereix els coneixements i la pràctica procedents de la fusió de dos models terapèutics completament diferenciats fins ara: el model oriental i l'occidental.

  

 

Postgrau en Lideratge i Direcció de Centres Educatius

En el sistema educatiu actual, la necessitat d'establir una cultura de col·laboració i responsabilitat envers l'excel·lència és més gran que mai. Aquest postgrau prepara directius i futurs directius per exercir un lideratge efectiu a les escoles o altres centres d'educació. El postgrau basa la direcció dels centres en la idea d'oferir un servei a les persones i a la societat. A la UIC podràs aprendre a ser líder i convertir-te en un agent de canvi capaç d'afrontar amb èxit els nous reptes de la societat del coneixement a partir de:

1. - Desenvolupar habilitats directives de lideratge, organització institucional, planificació acadèmica, comunicació i treball en equip.

2. - Aplicar els coneixements teòrics més recents en la pràctica real de les organitzacions. Dissenyar i desenvolupar programes de millora i innovació educativa.

3. - Avaluar l'organització i el funcionament dels centres educatius.

4. - Aconseguir que els participants reflexionin sobre el seu estil directiu i desenvolupin les competències necessàries per aplicar les tècniques directives més actuals.