Prepara't per les demandes professionals més actuals a la UVic-UCC

Educació inclusiva, robòtica o màrqueting digital són algunes de les opcions formatives que t'ofereix la UVic-UCC
UVic

 

Has pensat a millorar la teva preparació pels canvis que es produeixen a l'entorn laboral? Cada cop hi ha més demanda de noves professions per les quals cal preparar-se o bé reciclar els coneixements adquirits i adaptar-los a la nova realitat. A la UVic-UCC trobaràs una àmplia oferta de màsters i postgraus que s'imparteixen a Vic, Manresa, Granollers i Barcelona, entre altres ciutats.

 

 

L'oferta de màsters i postgraus propis pretén satisfer aquesta demanda actual de l'entorn empresarial. S'adrecen a millorar competències professionals i profunditzar en àmbits específics. Tenen una orientació estrictament professional, ja que no donen accés a estudis de doctorat, com ho fan els Màsters Universitaris.


 

 

La principal novetat pel curs 2018-2019 és el Postgrau en Comunicació Científica, organitzat conjuntament amb EDUSCOPI. El gran èxit de les comunicacions a través de la xarxa, ha fet que molts professionals de la recerca s'interessin per aquest nou canal, on poden reforçar la seva marca personal. Aquest postgrau està especialment dirigit a ells.

 

 

També s'ha ampliat l'oferta de Formació Contínua en el territori, amb programes com el Postgrau en Aprenentatge Integrat de Continguts i Llengües Estrangeres (AICLE) que enguany s’impartirà a Granollers, el Postgrau en Direcció Estratègica de Centres Docents per a la Innovació i l'Èxit Educatiu que s’impartirà a Mataró o els dos postgraus que formen el Màster en Robòtica, impartit a les instal·lacions d’EURECAT, a Cerdanyola del Vallès.


 

 

A més, l'oferta formativa inclou estudis tan demandats com el Màster en Màrqueting Digital i Xarxes Socials, que s'imparteix totalment online amb tutorització personalitzada.

 

 

Si busques formació adreçada al món professional, no dubtis a consultar tota l'oferta formativa que t'ofereixen els màsters i postgraus propis de la UVic-UCC.