El Fintech i el Big Data ja és una realitat financera i s'aprèn a l'IEF

A l'IEF s'imparteixen coneixements des d'un enfocament pràctic
IEF

 

Si estàs interessat en fer estudis relacionats amb el món de la banca, l'Institut d'Estudis Financers (IEF) és una excel·lent opció, amb més de 25 anys formant a professionals del sector financer.

  

  

A l’IEF s’imparteixen màsters i postgraus d’especialització en diferents àrees financeres, així com programes per obtenir certificacions professionals d’àmbit europeu i internacional, fent enguany una gran aposta per la formació en innovació i tecnologia amb els dos nous programes “Big Data aplicat a les finances” i “Fintech: innovació en serveis financers”.


Destacats professionals del sector imparteixen la formació, amb una clara orientació pràctica i d’immediata aplicació. Aquestes sessions permeten a l’alumnat aplicar coneixements adquirits al seu dia a dia professional.

 

Edifici IEF
L'IEF es troba a l'avinguda de Josep Tarradellas, 123, 2a planta | Cedida (IEF)
 
 

Al Màster en Finances, es treballa intensament durant un any per millorar les oportunitats laborals del futur. Durant aquest any, els alumnes duen a terme tasques com: gestionar una cartera de fons d'inversió o crear una gestora de fons, banca privada o EAFI. Es realitzen pràctiques en bancs, entitats i consultores de finances, a més de fer un stage a la City de Londres. Cal destacar la formació en l'àmbit del Fintech i la BigData, un dels sectors amb més projecció de futur.


 La formació rebuda en el màster permet també presentar-se amb èxit als exàmens oficials per obtenir les certificacions internacionals CEFA/CIIA, així com les certificació europea “European Financial Advisor”, complint amb la normativa recentment entrada en vigor MIFIDII.

Els alumnes també obtindran quatre diplomes d’especialització; i per premiar la feina ben feta, es publicarà la millor tesina d’investigació del màster.

 

 

I si el que busques és formar-te dins l’àmbit laboral consulta els nostres programes per preparar-te i obtenir una de les certificacions internacionals:

  • CEFA-CIIA Postgrau d’ Analista Internacional de Mercats Financers
  • EFA -  Programa d’Assesorament Financer i Gestió Patrimonial
  • PSAI - Programa d’ Especialista Universitari en Auditoria Interna Bancaria
  • PFD -  Postgrau en Productes Financers Derivats (Llicència MEFF)