Màsters oficials de la UVic-UCC: Formació de qualitat en Màrqueting i Tecnologia i expertesa en Educació

Els màsters oficials et permeten accedir a un doctorat
UVic
 

Un dels atractius d'estudiar un màster a la UVic-UCC és el contacte directe entre l'alumnat i el professorat. Un equip docent preparat i sobretot en actiu amb aquelles àrees que imparteixen. A més dels màsters habituals, la UVic-UCC presenta enguany, dues novetats, el màster universitari en Màrqueting Estratègic i Innovació, impartit íntegrament en anglès i que basa el seu aprenentatge en l'estudi de cas i el màster interuniversitari en Tecnologia de l'Esport. Aquest darrer, organitzat conjuntament amb la UB, se centra en el funcionament, la utilització i el disseny de diferents tecnologies que tenen aplicació en els àmbits d'estudi, l'activitat física, la salut o l'esport, amb l'objectiu d'orientar el coneixement obtingut en aquests camps.


 

Enguany es commemoren els 40 anys d’Escola de Mestres, i en aquest sentit, és destacable la consolidació de màsters oficials que la UVic-UCC ofereix en aquest àmbit de coneixement. 

 

  

El pas necessari per aconseguir un doctorat

 

Els màsters oficials (o màsters universitaris) són titulacions universitàries oficials de segon cicle. Aquesta formació avançada, orientada a l'especialització acadèmica o professional de l'alumnat, promou la iniciació en tasques de recerca. Els plans d'estudis dels títols de màster universitari tenen entre 60 i 120 crèdits, el que equival a un període d'estudis d'un o dos anys acadèmics. Els màsters universitaris donen pas als estudis oficials de tercer cicle, els doctorats.