Els Màsters d'EUNCET són sinònim de garantia

El centre ofereix màsters i postgraus per completar la teva formació i accedir a càrrecs directius i de gestió dins de les empreses
Alumnes d'Euncet

 

Euncet Bussines School és una escola catalana especialitzada en programes de formació superior ideal per a treballadors que volen seguir desenvolupant la seva carrera professional. Euncet compta amb una gran oferta en Màsters Universitaris Oficials i Màsters i Postgraus d'àmbit professional i executiu.

 

 

Màsters Oficials:

 

Són màsters amb titulació oficial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Es tracta de programes dirigits a treballadors que desitgin continuar desenvolupant la seva carrera professional en diferents àrees de l'empresa. Així, Euncet ofereix el Màster en ADE per millorar la formació en l'àrea de gestió i administració; el Màster en Direcció de Màrqueting i Direcció Comercial, en l'àrea de màrqueting i vendes; i el Màster en Direcció i Gestió Financera, en l'àrea de finances. 


 

Aquests programes permeten consolidar la teva formació per accedir a càrrecs directius o de responsabilitat.

 

 

 

Màsters Professionals:

 

Els Màsters Executius estan adreçats a professionals amb almenys 3 anys d’experiència, que assumeixen, ara o en un futur pròxim, funcions directives de gestió de les empreses i que necessiten formació o actualització de coneixements i tècniques en aquest àmbit. Comprèn gairebé totes les àrees de l’empresa: Gestió i administració, management, finances, màrqueting, vendes, logística.

 

En ser executius, són programes modularsi el seu horari s'adapta a la teva jornada de feina: divendres a la tarda i dissabtes al matí. Els màsters executius tenen doble titulació, per la Universitat Politècnica de Catalunya i per Euncet Business School.


 

Euncet és sinònim de garantia, ja que el 80% dels alumnes que han cursat un màster d'Euncet han millorat les seves condicions laborals. 

 

 

 

MBI:

 

El Master in Business Innovation (MBI), és el MBA de la innovació, que té com a principal objectiu dotar als professionals d’instruments per gestionar el creixement de l’empresa sobre la base de la innovació i la capacitat d’emprendre dins de les organitzacions.

 

EL MBI està clarament posicionat com a referent dels estudis de màster que giren entorn de la innovació. És la combinació del management, la innovació, l'emprenedoria i les habilitats directives.