La pandèmia ha comportat l’obligatorietat de l’ús de les mascaretes, un accessori que ha anat evolucionant fins al punt de convertir-se en un complement més. Cada vegada més còmodes, amb teixits sostenibles, personalitzables i fabricades a casa nostra. Les mascaretes catalanes de disseny com a ideal de regal original, útil, econòmic i de plena actualitat. 

Urnesdelreferendum presenta un cartell ple de mascaretes reivindicatives. Nascuda el novembre del 2017 a Barcelona, parlem d’una marca que proposa mascaretes fabricades íntegrament a Catalunya. Fetes de cotó 100% polièster i amb certificat, es poden adquirir online i també en les seves botigues físiques de Barcelona del Carrer del Pi número 6 i al carrer de la Cucurulla, 4.

Entre les seves propostes? Estampats nacionalistes, de la república catalana i també feministes. En presenten de diferents colors, des de la més vistosa amb el groc i l’estelada en vermell, fins a una de més sòbria amb el negre com a protagonista. Diferents banderes i també amb dibuixos feministes per arribar a tothom. 

Fes clic aquí i tria la teva mascareta.

FOTO URNESDELREFERENDUM MASCARETES

Alguna de les propostes d’Urnes del referèndum

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa