Les mascaretes reciclables d’Urbanauta, còmodes i combinables

Dur la mascareta s’ha convertit, en molts casos, en un autèntic malson. Algunes gomes acaben fent ferida a la part posterior de les orelles. És per això que algunes marques estan començant a idear nous mecanismes per evitar aquestes molèsties. Un exemple? Urbanauta, que ofereix unes mascaretes caracteritzades per unes gomes que es col·loquen darrere del cap, el que elimina la incomoditat en les orelles. A més a més, també es poden penjar al coll i això la fa realment còmoda.

Per altra banda, cal destacar que són uns models reutilitzables, reciclables i amb certificat de protecció. Aquesta marca barcelonina, creada a finals del 2014, té fabricació i producció 100% local. Molt compromesos amb la sostenibilitat, han iniciat una campanya en la qual pots enviar-los la mascareta antiga, ells la reciclen i a canvi t’ofereixen un petit descompte. 

Ofereixen diferents talles de mascaretes i més de deu colors per triar. Sòbria però en tots els tons per combinar amb la resta de la roba. També poden anar a joc amb les motxilles que tenen a la venda. Còmodes i segures, les mascaretes d’Urbanauta són d’un teixit repel·lent a l’aigua i també compten amb ajustament al nas. 

Fes clic aquí i tria la teva mascareta.

Exemple mascaretes Urbanauta

Dos models de les mascaretes disponibles

 

Nou comentari