Les mascaretes de Miss Wood, reutilitzables fins a 110 vegades

La mascareta és el complement de moda. La pandèmia ha comportat l’obligatorietat de dur-la sempre posada, el que ha donat ales a dissenyadors catalans per crear-ne de tots tipus i colors. N’és un exemple Miss Wood, una marca amb seu a Les Franqueses creada el 2013 que també s’ha adaptat al moment actual. En el seu cas, a més a més dels productes per a viatgers, proposen un model de mascareta disponible en sis colors. Com a peculiaritat, destaca que està feta d’un cotó orgànic molt agradable al tacte que produeixen ells mateixos en el seu taller. El filtre, present en mascaretes certificades FFP2, dura 24 hores i es pot rentar fins a 15 vegades. Disposen del certificat que confirma que la mascareta té una vida útil de 110 rentades, amb una durada que pot arribar als tres mesos. Incorporen uns ajustadors de silicona a les gomes per tal de poder adaptar-la i fer-la més còmoda.

En el seu web es poden adquirir aquestes mascaretes llises i perfectament combinables amb tota mena de conjunts estilístics. A més a més, cal destacar la sostenibilitat que les caracteritza. “Protegeix el món. Gaudeix del planeta” es pot llegir en els seus models de mascaretes. Compromesos amb el medi ambient, fabriquen només amb materials sostenibles i el disseny està estampat amb tinta vegana. En aquests moments tenen disponible una oferta de 3×2 per fomentar, precisament, l’ús de mascaretes reutilitzables.

Recordem que, a banda de mascaretes Miss Wood crea productes per a viatgers, originals, útils i de molt bon regalar, com ara mapes de suro, ampolles termo o llibretes entre molts altres elements

 Fes clic aquí i tria la teva mascareta.

Mascareta negra Miss Wood

Miss Wood proposa una mascareta negra amb les lletres en blanc

 

Comentaris

    laura 10/12/2020 1:39 pm
    Serà una empresa del país, però la frase de la mascareta està escrita en anglès i la web és exclusivament en castellà. Si no fem que el català tingui presència i sigui necessari, d'aquí una generació haurà desaparegut.

Nou comentari