Mascaretes de disseny i 100% catalanes, la proposta de Miriam Ponsa

Reutilitzables fins a 50 vegades, destaquen la seva consciència ecològica i sostenible

El 2020 és l’any de les mascaretes, uns mesos marcats per la pandèmia i l’obligatorietat d’anar pel carrer amb boca i nas tapats. A poc a poc s’ha anat millorant aquest complement, amb teixits diferents i cada vegada més estampats. Les marques de roba catalanes han volgut aprofitar el boom i idear nous models per intentar captivar amb mascaretes més atractives.

Fes clic aquí i tria la teva mascareta.

Un exemple és el cas de Miriam Ponsa, una de les marques catalanes amb més recorregut. Creada l’any 2000 a Manresa, venen mascaretes online però també en les seves botigues físiques de Barcelona i Manresa. Què diferencia les seves propostes? Que són mascaretes sòbries però molt combinables. Proposen diferents tipus de subjeccions, amb gomes agafades a les orelles o al cap per a major comoditat.

Reutilitzables fins a 50 vegades, destaquen la seva consciència ecològica i sostenible, present en el procés d’elaboració. Totes les mascaretes són fabricades en tallers locals. Cada part del disseny i confecció es fa íntegrament a casa nostra i segueixen alts estàndards de qualitat. El teixit? Produït al Bages. I la producció? En tallers catalans.

Nou comentari