El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La cultura popular catalana, present en les mascaretes de FetalPaís

Moda catalana fabricada a Catalunya i per a ús corporatiu de la cultura popular. Aquest és el lema de FetalPaís, una marca amb seu a Manresa creada el 2014 molt lligada al món casteller i geganter. Es dediquen íntegrament a vestir les tradicions culturals catalanes, però la pandèmia els ha abocat a dissenyar mascaretes.

Han de subsistir, per la qual cosa s’han adaptat a la demanda actual i també ofereixen models de mascaretes amb el dibuix de l’estelada o dibuixos de gegants al seu web. Bona qualitat i a preus assequibles.

Asseguren que no són les mascaretes en sí el que els fa destacar, sinó que es tracta d’una empresa diferent. Com són les seves propostes? Fetes d’un teixit de microfibra amb un tacte cotoner més suau que la resta. L’objectiu és aportar una sensació agradable en el tacte amb la boca.

Destaquen la seva vena solidària, també present en les mascaretes. I és que els models que presenten algun error de confecció, els donen a Sor Lucía Caram perquè els regali a gent necessitada. Una bona opció de regal per a la gent del país.

Fes clic aquí i tria la teva mascareta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa