El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les mascaretes d’Evermine, 200 estampats i amb la goma per als cabells a joc
  • CA

La mascareta és el complement del 2020. La quirúrgica fa la seva funció, però no llueix si la comparem amb els originals models que omplen els catàlegs d’algunes marques catalanes. De tots colors, estampats cridaners o de més sobris. Combinables 100% i fabricades íntegrament a casa nostra: aquesta és la proposta d’Evermine, creada a Barcelona a finals del 2019.

Compten amb una col·lecció completíssima amb models d’estampat animal, de flors, d’estil oriental, tropical, amb estrelles i bombolles o més bàsiques. Colors alegres i també sobris, trobem opcions per a tots els gustos a un preu molt econòmic. Tenen punts de venda als centres comercials de La Maquinista, Gran Via 2 i L’Espai Gironès. També es poden comprar online.

Què els fa destacar? Un catàleg molt extens amb més de 200 estampats. A més a més, fan les mascaretes i les bosses per a guardar-les de conjunt. També ofereixen gomes per als cabells del mateix estampat. Tot per aconseguir un look ideal i a la moda. Com a novetat afegeixen una col·lecció especial de Nadal que ja està disponible en el web.

Fes clic aquí i tria la teva mascareta

Alguna de les propostes de la marca catalana / Evermine

Però no només es fixen en el dibuix, sinó que donen molta importància a la seguretat. Les seves mascaretes tenen una part interior de cotó orgànica i antibacteriana, amb teixit antial·lèrgic. Busquen, per sobre de tot, la seguretat i la comoditat. Amb teixits naturals i un filtre per donar màxima seguretat a aquesta mascareta homologada. Una compra segura i a la moda perfecta per a aquest Nadal. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa